Bestel je Europacuptickets op www.taverzotickets.nl

Op 28 en 29 oktober is de tweede ronde van de Europacup in Zoetermeer. Enjoy & Deploy Taverzo neemt het op tegen Sokah Hoboken met o.a. Rajko Gommers, ASD Marcozzi uit Italië en Fortune Kiev uit de Oekraïne. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondagochtend.

Om de bezoekersaantallen te kunnen controleren en beheersbaar te maken kun je je toegangskaarten bestellen op de ticketwebsite www.taverzotickets.nlVoor Taverzoleden is er de mogelijkheid om voor slechts 2 euro een toegangskaart te kopen, hier krijg je bij binnenkomst gelijk een consumptiemunt voor terug. Ook zijn er voor alle gasten toegangskaarten van 4 euro (2 munten) en 10 euro (5 munten). Je toegangskaart is overigens gelijk je lot, alle betalende bezoekers maken namelijk kans op een bezoek aan De Escape Challenge – in ons oude clubgebouw – ter waarde van € 129,-. Niets is meer wat het lijkt. Daarnaast krijgt iedere bezoeker van de ETTU-cup bij Taverzo een kortingscode van 10% voor een boeking (via hun website) bij De Escape Challenge in ons oude gebouw, mocht je de geweldige prijs niet winnen.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Ruud en/of Jacob en zijn vrijgesteld van de entree. Voor het klaarzetten van de centrecourts en de speelzaal voor de jeugd, livescore, bardiensten en de tussentijdse schoonmaak kunnen we nog voldoende handjes gebruiken.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter