Benelux Group Taverzo 2 *** kampioen***

Benelux Group Taverzo 2 speelde zaterdag in Bergeijk de laatste wedstrijd van dit seizoen voor het kampioenschap. Met een nette 7-3 werd het team overtuigend kampioen en promoveert naar de eerste divisie.

Afgelopen zaterdag ondernam Taverzo 2 de lange reis naar Bergeijk. Een mooie sfeervolle plaats bij de grens van Belgie met veel ruimte. Het werd een buitengewoon prettige middag, ook door het fijne publiek.

Taverzo stond vier punten voor op Tempo Team, dat Pecos in Oegstgeest bezocht. Aangezien Bergeijk met invaller Nick Mooij speelde (tweede klasse), zag het er op voorhand goed uit voor Taverzo. Wel was Pascal van Gemert van de partij, een speler van hoog eerste divisie. Pascal had pas drie partijen verloren en die statistiek wist hij zo te houden.   Ons team speelde sterk en maakte eigenlijk geen fouten, maar hoewel we een paar echte knalpartijen zagen, kwamen onze jongens Pascal uiteindelijk Pascal niet voorbij. Halverwege de wedstrijd was het kampioenschap al zekergesteld aangezien Pecos, in een verbeten strijd tegen degradatie, punt na punt van Tempo Team afsnoepte. Zo wist Pecos zich knap te handhaven.

Zoals op de foto te zien is, werd het kampioenschap meteen gevierd. De mensen van Bergeijk waren zo attent ergens een mooi versierde fles wijn vandaan te toveren als presentje voor het kampioenschap. En Wilko Huiden kwam met bloemen om de viering helemaal compleet te maken. Na de viering werd er nog flink geknald en we zagen spel op zeker eerste-divisieniveau. Ik denk dat dit team komend seizoen stevig aan de bak moet, maar er zijn zeker kansen op handhaving in poule B (waarvan de laatste vier degraderen).

Na afloop nog een presentje voor Janine, die het hele seioen op het puntje van haar stoel zat om zo goed mogelijk te coachen. We kijken echt uit naar het volgend seizoen en het zou leuk zijn als er wat supporters komen sfeer maken, want dit team is voornemens voorlopig samen te spelen en een mooie groei door te maken.

Het filmpje is een echte aanrader: je ziet een paar ‘specials’, maar ook een paar spectaculaire overspinrally’s.

Tenslotte nog een bedankje aan de sympathieke Bergeijkers, voor een geweldige middag.

Je vindt het filmpje hier: https://youtu.be/ORVEYwsAQZc

Remco

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter