Bekers, bekers en bekers!

Het eerste zomerspel van 2020 is gestart! Met het thema “hit de beker” zijn we gestart met het eerste lustrum van de grote wisselbeker. Het is dan ook alweer ons vijfde jaar in wat we nu niet meer onze nieuwe zaal mogen noemen en bijzonder zal het zeker worden, net als alle andere activiteiten in het coronajaar. We zijn dan ook blij dat de corona-regels van Taverzo goed nageleefd werden en natuurlijk is hierin voorzien met de bekers.

Elke wedstrijd is gespeeld over drie games, waarin bij elke game een extra beker werd toegevoegd op elke tafelhelft. Door simpelweg met militaire precisie een beker te raken is het punt snel verdiend. Grappig is meteen ook om te zien dat in de jacht op de beker een extra dimensie is toegevoegd. Na diverse ronden van omgevallen bekers, trickshots en gewoon goed geplaatste ballen werd de balans opgemaakt. Hulde voor Jozef, Wianka en Remco die samen de top 3 vormden en hoe kan het ook anders de bekers in ontvangst mochten nemen.  Jozef en Wianka hebben meteen ook goede zaken gedaan voor de wisselbeker.

Na deze leuke start kijken we ook meteen vooruit en volgende week staat Z-pingpong voor jullie op het programma. Geen precisie, wel snelheid, conditie en zweten! Schrijf je snel in en wees verzekerd van deelname en een kans op de volgende bekers! Inschrijven via: taverzo2020@gmail.com

Tot volgende week of een van de andere zomerspelen op dinsdagavond t/m eind augustus!

close

Taverzo nieuwsbrief

3 Reacties

 • Lisanne van Rooijen / 24 juli 2020 om 13:03

  Zal het wel gemist hebben, maar heb hier niets van gezien 🤔 Wist niet eens dat het was! Helaas geen darten en geen ultimate zie ik 😟 Succes!

  Beantwoorden
  • Remco / 25 juli 2020 om 00:51

   Aankomende week wel z-pingpong. Komt in de buurt van ultimate en levert ook zweetdruppels op.

   Beantwoorden
  • Taverzo / 25 juli 2020 om 22:11

   hi Lisanne, jammer joh. Komende 5 dinsdagavonden (20.00 uur) zijn er ook weer zomerspelen. Wel aanmelden i.v.m. corona. Heb je al een (gratis) abonnement op onze nieuwsbrief? Dan krijg je alle berichten van onze website op vrijdag nog een keer in je mail en mis je niks meer. Abonnement kun je via de website zelf aanvragen.

   Beantwoorden

Laat een reactie achter