Alle deelnemers geslaagd voor tafeltennisexamen

Vandaag, op een warme zaterdagmiddag, mochten negen jonge Taverzo-spelers examen doen voor hun tafeltennisexamen AA, A of B. En het ging hartstikke goed want iedereen is geslaagd. 

Onder toeziend oog van heel veel vaders, moeders, opa’s en oma’s legde trainster Mirjam de Heus steeds uit wat de bedoeling was. Alle kandidaten speelden tegen ervaren spelers, die zelf niet meededen aan het examen en die de bal goed op tafel konden houden. Bij iedere oefening werd geteld hoelang de kinderen de bal foutloos konden spelen. Backhand schuiven, forehand topspin, serveren, diagonaal en parallel, tellen van een partijtje: alles kwam aan bod. Het was duidelijk dat in de trainingen van de afgelopen weken goed geoefend was op alle onderdelen. Iedereen was ruim 5 kwartier vol concentratie, met als resultaat allemaal geslaagden. Met een diploma en een tafeltennissleutelhanger ging iedereen tevreden naar huis.

Alle aangevers en de examinatoren hartelijk dank voor hun inzet.

 foto’s: Elsbeth Parmentier

close

Taverzo nieuwsbrief

5 Reacties

 • Erik Van Velzen / 7 juli 2018 om 19:15

  Goed gedaan!!

  Beantwoorden
 • Felicia Rodrigues / 7 juli 2018 om 21:27

  Yeahhhhh

  Beantwoorden
 • Mirjam de Heus / 8 juli 2018 om 23:26

  Heel goed gedaan allemaal! Groetjes van jullie trotse trainer 🙂

  Beantwoorden
 • Mirjam de Heus / 8 juli 2018 om 23:28

  Goed gedaan allemaal. Het was een leuke dag! Alle examinatoren bedankt! En natuurlijk ook de bardienst en de fotograaf :)!

  Beantwoorden
 • Fam Lankhorst / 10 juli 2018 om 13:13

  Gefeliciteerd allemaal; knap gedaan!!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter