Benelux Group Taverzo team 2 (2e div.) stond tot dit weekend in een spannende poule met 1 punt bovenaan. Door een geweldige uithaal afgelopen zaterdag tegen Smash (10-0!), neemt het team meer punten afstand.

De poule van team 2 was tot nu toe spannend maar ook wel wat bizar. Drie clubs (Taverzo, Bergeijk en Tempo Team) streden om de koppositie; voor JCV is de tweede divisie op dit moment te zwaar en Smash en Pecos strijden om degradatie af te wenden.

Doordat Bergeijk in nogal wisselende samenstelling speelt, raakte dit team voor de titel toch achterop, maar Tempo Team stond na vorig weekend slechts één punt achter Taverzo. Taverzo speelde dat weekend al erg sterk tegen Bergeijk en Arjan, Patrick en Wang Shuo probeerden die goede vorm dit weekend vast te houden om zo de voorsprong te vergroten. Tempo Team moest uit tegen Bergeijk en die wedstrijd was, mede door de wisselende bezetting van Bergeijk, moeilijk te voorspellen. Ons team ontving Smash. In Monster had Taverzo met 7-3 gewonnen en dat was toen een aaneenschakeling van net wél en net níet. In Zoetermeer was Smash echter niet in vorm. Vooral Cos Nowé had een off day, maar ook Sebastiaan Mertens kwam niet uit de verf. Het team had ook zichtbaar last van de omstandigheden. Routinier Dick Voois maakte het tegen Arjan en Patrick nog wel spannend met vijf games, maar ook hij bleef uiteindelijk met lege handen achter.

Bergeijk verraste door Tempo team op 5-5 te houden, wat betekent dat Taverzo nu 6 punten los is. Over twee weken reist ons team naar Amsterdam voor de directe confrontatie tegen Tempo Team. Een goed resultaat daar zou veel vertrouwen geven. Als mensen nog zin hebben: wat aanmoediging bij Tempo team zou zeker helpen :-). Hoe mooi zou het zijn als team 2 de aansluiting met team 1 zou vinden door promotie naar de eerste divisie!

Een samenvatting staat reeds op Youtube. Zie HIER.

tekst en foto’s: Remco 

Stand:
BeneluxGroup TAVERZO 2 6 - 48
Tempo-Team 3      6 - 42
Wilvo/ttv Bergeijk 1  6 - 31
Pecos 2         6 - 24
Smash (M) 1       6 - 23
JCV 1          6 - 12
close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter