8-feb: Taverzo 2 – SVE 1

Wegens allerlei andere activiteiten een beetje vertraagd, maar hierbij alsnog BeneluxGroup Taverzo 2 – SVE 1 van 8 februari. Taverzo won met 6-4, maar de wedstrijd als geheel was niet top. Wel 100% voor Victor en Arjan.

Op zaterdag 8 februari hadden we een volle tafeltennisdag. Eerst speelde BeneluxGroup Taverzo 2 tegen SVE, later op de dag zagen we de kwartfinale van de Europacup met BeneluxGroup Taverzo 1 tegen PPC Villeneuve.

Team 2 won met 6-4, maar er had beslist meer in gezeten. Beide teams kampten met ‘off days’. Bij Taverzo was dat Patrick, die zijn batje wel op wilde eten uit frustratie, bij SVE had Wouter een paar partijen waar niets leek te lukken. Daarom was de wedstrijd als geheel niet top. Dat neemt niet weg dat er wel wat partijen overbleven, die wel het aanzien waard waren.

Gelukkig morste Noch Victor, noch Arjan een punt en kwamen we nog als winnaar weg. We hebben nu enkele weken geen tafeltennis, dan kan iedereen weer ‘resetten’ en vol goede moed aan de rest van de competitie beginnen.

We hebben ook nog een video: YOUTUBE

Remco

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter