23 april: Paul en Greetje lunchtoernooi: inschrijven vóór a.s. woensdag

Ook dit jaar organiseert TTVB op zondag 23 april 2017 weer het jaarlijkse Paul en Greetje Lunchtoernooi voor UBT-spelers. Dit jaar voor het eerst in de zaal van TAVERZO. Wij nodigen iedereen die lid is van de UBT en natuurlijk ook de leden van TAVERZO die geen UBT spelen uit om deel te nemen aan dit gezellige toernooi dat wordt onderbroken door een gezamenlijke lunch.

De kosten bedragen (inclusief een heerlijke lunch) €10.-. Het inschrijfgeld kan bij binnenkomst  worden betaald. Inschrijving verplicht tot betaling.

Neem je een fanclub mee in de vorm van man/vrouw en kinderen dan kunnen deze tegen een vergoeding van € 5,- gezellig mee lunchen.

Mocht je een dieet volgen en/of bepaalde zaken niet mogen eten, geef dat dan door dan kan daar rekening mee worden gehouden.

Hieronder vinden jullie de benodigde informatie:

Datum: 23-4-2017

Tijd: start toernooi 9.30 uur, Zaal open om 9.00 uur, Lunch van 12.30 tot 13.30 uur.

Streven is om de prijsuitreiking rond 17.00 uur te laten plaatsvinden

In principe wordt gespeeld in groepen, naar aanleiding van het aantal aanmeldingen zal het aantal poules worden vastgesteld.

Per klasse zijn 3 prijzen beschikbaar

Inschrijven via de mail: peterlin@ziggo.nl .

Uiterste datum voor inschrijven is woensdag 19 april 2017

Lokatie: Willem Alexanderplantsoen 4, 2713 VM Zoetermeer.

Omdat de speelzaal een nieuw adres is, werkt de meeste navigatieapparatuur  (nog) niet op ons adres. Stel bij voorkeur de navigatie in op Clauslaan 4, 40 meter verder vind je de parkeerplaats die parallel ligt aan de Clauslaan. Hier kan gratis worden geparkeerd. De accommodatie van Taverzo bevindt zich achter het Rode Kruisgebouw. Zodra je het schoolplein richting scholen oploopt zie je het clubgebouw vanzelf staan. Het is een gebouw met verticale gekleurde strepen aan de buitenkant en staat deels op palen.

Tot de 23e april

Bestuur TTVB

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter