Zwart wit zomer event

Na een weekje pauze door de tropische hitte zijn de zomer events weer doorgegaan met een avondje vol met schafeltennis (schaken en tafeltennis). Deze avond hadden Remco en Frans een schaakkampioen ingeschakeld Norbert Hermanus. Onder leiding van Norbert werden veel mooie wedstrijden Schafeltennis gespeeld.

Er werd per wedstrijd twee games getafeltennist en twee potjes geschaakt (10 minuten op de klok). Na veel leuke en spannende wedstrijden was Martijn de sterkste van de avond gevolgd door Norbert en Elten.

De strijd om de grote wisselbeker is dit jaar weer ongekend spannend. Met na twee rondes twee koplopers (Elodie en Jasper) die op de voet worden gevolgd door 3 spelers (Theo, Rinus en Martijn).

Volgende week dinsdag gaan we weer verder met het gekke batjes toernooi.

Gemiste avond inhalen
Ook gaan we de gemiste grote tafels avond inhalen. Hiervoor wordt het programma een klein beetje aangepast. Op 16 augustus op de grote tafels gespeeld (let op: vrijspelen is daarom niet mogelijk, we hebben alle tafels en ruimte nodig). En een week later op 23 augustus spelen we tijdens de laatste ronde een handicaptoernooi en vindt ook de uitreiking van de wisselbeker plaats.

Tot dinsdag om 20.00 uur in de Taverzone!

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter