Zomerevent 4: zweetdruppels

Afgelopen dinsdag 7 augustus was het de beurt aan de schafeltennissers. Buiten was het dik boven de dertig graden en wie is er dan cool genoeg om met zweetdruppels op het voorhoofd na het tafeltennissen de hersens te gebruiken. Dit ook nog eens onder de tijdsdruk van de klok…

Met negen slimme actievelingen zijn we de strijd aangegaan onder leiding van Norbert, die eerder het NK Schafeltennissen heeft georganiseerd. Diverse rondes werden gespeeld met geram op de schaakklok voor elke seconde en gespin voor elk tafeltennispunt. Na de verschillende rondes waren het de organisatoren die hoog eindigden en zijn we bang voor matchfixing. Hierbij is de derde plaats gegaan naar Norbert Harmanus, die schakend niet te verslaan was. De tweede plaats naar Remco Brandenburg en de winnaar is niemand minder dan Matthieu Wegh.

Voor de grote wisselbeker is de stand nauwelijks veranderd. De organisatoren worden toch geschrapt uit de uitslag (om verdere verdenking van matchfixing te voorkomen) en intussen heeft koploper Kelvin Heemstra weer een aantal punten gesprokkeld. Wie kan Kelvin nog van de felbegeerder wisselbeker afhouden in de komende weken… met darteltennis en het handicaptoernooi?

tekst: Remco Brandenburg

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter