Zomerevent 3: verrassend en leuk!

Dinsdag 31 juli was het Taverzo-zomerevenement van de variatie. Het was tafeltennis of toch niet? Zes onderdelen waren er: spelen met de verkeerde hand, koekenpannen, halve tafel, iPong, beachplanken en heel kleine batjes.

Welke gewone tafeltennisser is zo veelzijdig dat hij/zij dit allemaal kan?

Met 16 deelnemers van onze eigen vereniging en van andere verenigingen in drie poules kwamen de sterkere tafeltennissers toch boven drijven met al deze vreemde variaties. Misschien niet zo verassend maar zeker heel leuk om op alle onderdelen de uitdaging aan te gaan en de mooiste ballen te slaan met een klein batje naast het geping en gepong van de koekenpan!

Na de poules kwam er een nieuwe indeling met verliezers- en winnaarsrondes. In de verliezersrondes kwamen de dameskwaliteiten boven door de mannen snel uit te schakelen en een schitterende troostfinale, welke door Elsbeth gewonnen werd van Trees. Misschien niet heel verassend…

In de winnaarsrondes waren er leuke en verrassende kwartfinales, waarbij enkele favorieten en groepshoofden sneuvelden. Zo werd de eerste halve finale, met de verkeerde hand, gemakkelijk gewonnen door Wianka van Remco en was Frans in de tweede halve finale veel te sterk voor Kelvin op de iPong. In de ‘grande finale’ tussen Wianka en Frans werd er gespeeld met de kleine batjes en hier werd duidelijk dat Frans de meest veelzijdige speler was tijdens dit zomerevent. Ondertussen wist Kelvin nog de derde plaats veilig te stellen tegen Remco door nipt te winnen op de halve tafel en daarmee goede zaken te doen in het overall-klassement. 1 Frans, 2 Wianka en 3 Kelvin! (grote foto).

Overall-klassement

In het overall-klassement van de zomerevents gaat Kelvin Heemstra nu halverwege aan de leiding met 23 punten en ligt hij op koers om zijn naam te vereeuwigen op de wisselbeker. In de voetsporen volgen Ronald Vijverberg en Frans Zweipfenning met beiden 16 punten. Of komt er nog een verassing uit onbekende hoek…

Nog 3 zomerevents!

Terugkijkend op weer een mooie en verassende avond rest ons nog jullie de kans te geven om mee te doen aan de komende drie zomerevents (7 augustus schafeltennis, 14 augustus darteltennis en 21 augustus handicaptoernooi). Kom gerust, aanmelden vooraf niet nodig, gratis en tot snel!

Winnaars van de verliezersronde.

Tekst: Remco Brandenburg

Foto’s: Matthieu Wegh

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter