Zoetermeerse Kampioenschappen 2016 (senioren)

Eind mei/begin juni is het weer zover: de Zoetermeerse Kampioenschappen voor alle tafeltennissers uit Zoetermeer en leden van de Zoetermeerse verenigingen. Net als voorgaande jaren wordt er in alle competitieklassen gestreden om de titel Zoetermeers Kampioen. De editie voor senioren wordt gespeeld op dinsdag 31 mei, donderdag 2 en vrijdag 3 juni. Voor de jeugd wordt er nog naar een geschikte datum gezocht (waarschijnlijk in het najaar).

Deelname aan de Zoetermeerse Kampioenschappen staat open voor alle leden van de tafeltennisverenigingen Taverzo en Doing, evenals de in Zoetermeer gevestigde UBT-vereniging Buytenrode. Daarnaast mogen alle tafeltennissers van verenigingen in de buurt die in Zoetermeer wonen deelnemen. Er wordt gespeeld in de klasse van de voorjaarscompetitie 2016, daarnaast is het toegestaan om in één klasse hoger deel te nemen.

Data Zoetermeerse Kampioenschappen 2016
dinsdag 31 mei: 3e klasse en 5e klasse
donderdag 2 juni: 4e klasse en 6e klasse + lager
vrijdag 3 jun: 2e klasse en 1e klasse + hoger

Deelname bedraagt €3 per speler per klasse, dit bedrag dient voldaan te worden op de toernooiavond. Inschrijven kan tot 30 mei door een mail te sturen naar toernooi@taverzo.nl, via het  inschrijfformulier in de kantine of online via Toernooi.nl. Meer informatie over het toernooi is terug te vinden in de uitnodiging.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter