Win jij € 100.000, een auto of een vakantie?

Win jij de hoofdprijs van € 100.000, een auto, een vakantie of één van de ruim 300.000 andere prijzen? Koop dan een of meer loten bij Taverzo bij de Grote Clubactie en je steunt in ieder geval onze club. Fijn en hartelijk dank alvast als je meedoet.

Je kunt je ook nog steeds opgeven als lotenverkoper en meedingen naar extra prijzen. 

Vanaf 10 december 2020 kun je de trekkingsuitslag bekijken op clubactie.nl. Daarnaast worden de prijswinnaars per e-mail geïnformeerd.

Zelf loten kopen:

Dit is de link naar onze algemene Taverzo-verkooppagina. https://clubactie.nl/lot/ttv-taverzo/471348. Of scan de QR-code. De Grote Clubactie start zaterdag 19 september a.s.

Je kunt ook een persoonlijke link van een van onze lotenverkopers gebruiken, of de naam van de lotenverkoper invullen als je die weet. Hoeft niet, kan wel. 

Online lotenverkoper worden:

Geef je op om online lotenverkoper te worden. Dan kunnen wij een persoonlijke link voor jou maken. Doe dit door een reactie onder dit bericht (website of Facebook) of stuur een mailtje naar elsbeth apestaartje taverzo.nl. Je krijgt dan een persoonlijke link. Iedereen die via jouw link een lot koopt telt mee bij jouw aantal verkochte loten. 

close

Taverzo nieuwsbrief

1 Reactie

  • Taverzo / 25 september 2020 om 09:12

    Klik op ‘lees verder’ voor de link. Betaling verloopt via een eenmalige automatische incasso. Dank iedereen die ons hiermee steunt!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter