Vrijwilliger Sven Monshouwer genomineerd bij de NTTB

Taverzo-lid Sven Monshouwer is door de NTTB genomineerd als vrijwilliger van het jaar bij de bond. Stem op onze Sven! Stemmen kan nog tot en met maandag 14 mei, klik hier om het stemformulier in te vullen.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de eredivisiefinale op 19 mei in Hilversum (waar Taverzo haar titel gaat verdedigen).

Hieronder de tekst van de NTTB-site met de motivatie:

Sven Monshouwer (Taverzo)
Sven heeft in het jaar 2017 een heel grote rol gespeeld in het implementeren van Toernooiplanner voor de pararanglijsttoernooien. Hij heeft zich laten scholen in het programma, een bijscholing opgezet voor de organisatoren van de pararanglijsttoernooien en ook een hand-out voor hen opgesteld. Daarnaast heeft hij dit seizoen de meeste organisaties van pararanglijsttoernooien on-the-job ondersteund. Hier heeft hij veel tijd en energie in gestoken en dat heeft veel resultaat gehad. Doel hierbij is de organisatoren te ondersteunen totdat deze zelf voldoende expertise hebben opgebouwd. Vanuit de praktijk ontwikkelt hij zich tot een goede, positieve en enthousiaste toernooileider. Hij heeft de ambitie om zich hier ook formeel in te scholen, zodat hij zijn rol in de toekomst nog beter uit kan voeren.

Meer over de andere genomineerden: 

https://www.nttb.nl/nieuws/stem-op-de-vrijwilliger-van-het-jaar-2017

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter