Kinderen staan om een tafeltennistafel en luisteren naar de uitleg

Vriendentoernooi in de herfstvakantie

Afgelopen woensdag deden tien kinderen mee aan het vriendentoernooi bij Taverzo. Een aantal jeugdleden namen vriendjes mee, die op deze gezellige manier kennis maakten met tafeltennis.

In de ochtend kregen ze van Jeroen, Jurre en Sjoerd leuke opdrachten met batjes en balletjes. Er werd fanatiek geoefend!

Deelnemers aan het toernooi eten lunch aan de ronde tafels in de kantine

Na een lunch met zijn allen aan een lange tafel, was het ’s middags tijd voor een heus toernooi. Uiteraard werd er rekening gehouden met geoefende en niet-geoefende spelers, waardoor iedereen werd uitgedaagd. Dusan en Michael als oudere jeugd namen het op tegen verschillende vriendenteams van jongere spelers onder leiding van Adam, XiYu en André samen met hun vriendjes.

Dit was de eerste activiteit van de nieuwe jeugdcommissie. Deze bestaat uit Jeroen (speler seniorenteam 3 en grote initiator), Jurre (speler jeugdteam 1), Sjoerd (speler jeugdteam 1), Sladjana (moeder Adam) en Agnes (moeder Sjoerd).

Groepsfoto in de zaal van de deelnemers

Ook de volgende activiteit is al gepland, namelijk het winterkamp in de kerstvakantie van 27 t/m 29 december. Daarover volgt binnenkort meer informatie.

 

 

 

Tekst en foto’s: jeugdcommissie

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter