Vriendenschaar wint tropisch Taverzo-voetbaltoernooi

14 Teams van tafeltennisverenigingen deden het vandaag een beetje anders. Dit keer werden niet de tafeltennis-skills gemeten; voetballen in tropische temperaturen op de velden van FC Zoetermeer, dat was vandaag de uitdaging. 

Op halve voetbalvelden, toch nog flink groot in vergelijking met een tafeltennistafel, werd met teams van 7 een competitie afgewerkt. Drie poules werden er gespeeld plus vervolgwedstrijden voor alle teams, om een volledige klassering te kunnen maken. Na de eerste editie in 2012 van dit Taverzo-voetbaltoernooi voor tafeltennissers, bij het toenmalige 50-jarig jubileum van de club, is er een mooie traditie ontstaan. Vandaag werd alweer de zesde uitgave van het toernooi gespeeld. Het ging natuurlijk om de gezelligheid, en dat zat wel goed (Dennis, gefeliciteerd nogmaals!). Maar omdat iedereen toch ook nog wel een beetje wilde winnen hieronder de uitslag. Dank aan alle vrijwilligers, van binnen en buiten Taverzo, die zorgden voor  het betere fluitwerk en een prima organisatie. Dank aan FC Zoetermeer voor de gastvrijheid. En Vriendenschaar: proficiat met de overwinning! 

Plaats  Team
14 DHC
13 Taverzo 2
12 Spaarne
11 Taverzo 3
10 Middelburg
9 Alexandria
8 Tios
7 VVV
6 ODT
5 SVE
4 Taverzo 1
3 Avanti
2 Salamanders
1 Vriendenschaar

SVE

Taverzo 2

foto’s: Elsbeth Parmentier

close

Taverzo nieuwsbrief

2 Reacties

  • Paul Bitter / 23 juni 2017 om 17:53

    Alle respect voor de voetballende deelnemers aan dit toernooi, warm, warm, warm en ondanks dit gewoon voetballen. leuke potjes gezien en hoewel de 13e plaats, de leukste wedstrijd om naar te kijken was die tussen DHC en Taverzo 2(jeugd) die door Taverzo met 4-1 werd gewonnen, ondanks het fysieke voordeel van DHC werden de Delftenaren door de Taverzojeugd met fris spel overvleugeld. Ik hoop er volgend jaar weer als toeschouwer bij te kunnen zijn.

    Beantwoorden
  • Elsbeth / 26 juni 2017 om 22:01

    Top dat je er bij was Paul!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter