Voor en door de maandagochtendgroep

‘Beste maandagmorgen-spelers van Taverzo’, zo begint deze (digitale) brief van Frans en Fred aan hun maatjes op de maandagmorgen. ‘Het is alweer een tijdje geleden dat we elkaar zagen. Fred en Frans vinden het tijd om een nieuwsbrief uit te brengen’, aldus het duo en wij plaatsen dit graag.

Helaas beginnen we met droevig nieuws. De man van Koekje, bij wie een kwaadaardige ziekte reeds was vastgesteld, is toch enigszins onverwacht plotseling overleden. Fred heeft namens de hele groep een condoleance verzonden. We wensen Koekje en familie nogmaals veel sterkte in deze moeilijke tijd. Helaas kunnen we Koekje niet persoonlijk troosten, maar op deze wijze doen we het met groot medeleven, vooral ook namens de maandagmorgengroep.

We kregen de vraag voorgelegd ‘wanneer kunnen we weer spelen?’

Inmiddels weten we, het sporten buiten zal successievelijk verder uitbreiden, met een aantal protocollen om risico’s te vermijden. Over het risico van binnensporten is nog weinig bekend. Wellicht zal men zich buigen over het soort ventilatiesystemen. Circuleert de luchtstroom, zoals bijvoorbeeld bij een cruiseschip, of wordt de lucht direct weggeblazen en komt er weer frisse lucht bij? In het eerste geval is er teveel risico, en in het tweede geval, zouden straks wellicht de regels kunnen versoepelen. In die zin verwachten we niet dat we op kort termijn weer kunnen tafeltennissen, maar laten we wel hopen over enige tijd de draad weer op te kunnen pakken.

Tevens hopen we dat onze groep bijeenblijft. We zullen de onderlinge communicatie bevorderen; laat maar horen!

Iedereen veel sterkte en vooral gezondheid toegewenst,

hartelijke groet, Fred en Frans  

 

Tekst en foto: Frans Roos en Fred Versluis

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter