Video van ETTU Cup ontmoeting tegen Borges op 14 december

Hallo allemaal, Nog net voor de jaarwisseling nog een videosamenvatting van de ETTU wedstrijd in Zoetermeer op 14 december.

Hello! Just before the year ends, a nice video about the ETTU cup match in Zoetermeer on 14-Dec-2019.

[English below] Op de laatste dag van 2019 nog een video! Na de 3-1 overwinning in Spanje waren er goede mogelijkheden voor BeneluxGroup Taverzo om een ronde verder te komen. Borges groep had echter geen zin zich makkelijk opzij te laten zetten en we zagen dan ook spannende wedstrijden. Twee van de vier matches werden met het minimum verschil van twee punten beslist.

Uiteindelijk bleek Taverzo toch de sterkere ploeg en kan het team zich voorbereiden op de volgende ronde. Kijk naar een lekkere samenvatting om de wedstrijd nog eens in gedachten te brengen en we zien elkaar in februari voor de volgende ronde!

Ik wens alle trouwe kijkers een geweldig 2020. En check alsjeblieft de PS hieronder.

De video staat HIER.  (https://www.youtube.com/watch?v=DsLYNcwcrlg)

Remco

PS: Na ontelbare uren werken aan al die video’s leek het me goed om op de laatste dag van het jaar iets te schrijven over vrijwilligers(werk). Vergeet niet, dat verenigingen alleen kunnen draaien door vrijwilligers, dat kinderen alleen kunnen sporten door vrijwilligers. Kinderen die niet sporten, missen een geweldige kans om zich te ontwikkelen: ze worden sterker en taaier, zowel fysiek als psychisch. Sta daarom alsjeblieft even stil bij de vrijwilliger: trainers, mensen die de kantine bezemen, mensen die administratie doen, mensen die de publiciteit doen (meer leden is meer mensen aan het sporten) en nog veel meer. En beter nog: ga zelf ook eens iets doen voor jouw vereniging (het woord zegt het al), als je dat nog niet doet. Het is enorm bevredigend om te helpen je club succesvol te maken en om blije gezichten van sportende jongeren te zien. Of om ouderen een leuke en gezonde vrije-tijdsbesteding te geven. Thx for listening :-).

[English] On the verge of the final closure of 2019, one last video. And a nice one for sure.

After the 3-1 win by BeneluxGroup Taverzo in Spain, the club from Zoetermeer had a great opportunity to make it to the next round. However, Borges was not inclined to just concede :-), so we saw quite an exciting match. Two out of the four sets were decided with the minimum gap of two points.

In the end, Taverzo appeared to be stronger and the team can now start preparing for the next round. Check out a good five minutes of footage to memorize the match and hopefully we see each other in Februari for the next round!

Finally… a great 2020 for all of you, your families and friends 🙂

The video is HERE. (https://www.youtube.com/watch?v=DsLYNcwcrlg)

Remco

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter