Van het bestuur – We zijn weer begonnen

Het tafeltennisseizoen najaar 2022 staat op het punt van beginnen en hopelijk hebben jullie er allemaal net zoveel zin in als het bestuur. Het bestuur heeft zich voorgenomen om regelmatig van zich te laten horen. Dit zullen we zoveel mogelijk doen via de website en de nieuwsbrief.

Communicatie
Met alle communicatiemiddelen die er op dit moment zijn lijkt het eenvoudig om al onze leden te bereiken. Toch vernemen wij nog regelmatig dat belangrijk nieuws onze leden niet of te laat bereikt. Op dat vlak ondernemen we een aantal acties die we onder jullie aandacht willen brengen. Een aantal vrijwilligers waaronder Elsbeth Parmentier, Norbert Harmanus en Remco Bruijne is samen met het bestuur gestart om de website op termijn te vernieuwen en een communicatieplan verder uit te werken. Heb jij tijd, expertise en zin om dit team te versterken laat het ons dan weten.

Naast de nieuwsbrief, website en facebook zullen we een ledengroep op WhatsApp introduceren. Een groep die enkel zal worden ingezet om vanuit het bestuur belangrijke mededelingen en herinneringen te versturen. Gebruik je geen WhatsApp, of wil je liever per e-mail worden geïnformeerd voor belangrijke mededelingen en herinneringen? Dan zorgen we voor een e-mail in plaats van een WhatsApp bericht.

Om zoveel mogelijk te vertellen en te delen over alle leuke dingen bij de club is het van belang dat we dit op de website kunnen melden en daarmee ook automatisch meegaat in de wekelijkse nieuwsbrief. Informatie komt alleen niet vanzelf op de website, stuur onze redacteuren (media@taverzo.nl) jouw nieuws dat je wil delen en zij zorgen voor redactie en plaatsing. Heb je een leuke foto bij het bericht, stuur deze dan (max 2MB) gewoon mee.

Edgar, secretaris bij Taverzo, zal eerdaags alle leden een bericht sturen voor een formele goedkeuring om jouw telefoonnummer toe te voegen aan de Ledengroep op WhatsApp, je kunt dan uiteraard ook jouw e-mail en telefoonnummer gelijk laten wijzigen indien deze niet juist in onze ledenadministratie staan vermeld.

Vacature Penningmeester
Onze vorige penningmeester, Bart, heeft ervoor gezorgd dat alle uitvoerende werkzaamheden zijn belegd bij vrijwilligers. De vacature voor een penningmeester staat inmiddels langer open dan wenselijk en we willen de leden of familie van leden dan ook oproepen om je aan te melden als jij onze club wil ondersteunen bij het besturen van onze mooie vereniging. Bart laat een mooi overzichtelijk takenpakket achter en werkt jou graag in om je snel thuis te maken in de taken van de penningmeester.

Bardiensten
Nu de competitie weer gaat starten hebben we een structurele bezetting nodig op maandag-, dinsdag- en vrijdagavond. Wanneer er een jeugd of landelijk programma is in het weekend komen daar de zaterdag en soms zondag bij. Peter Kopetzky is onze steun en toeverlaat bij Tafeltennisoverdag en helpt een handje mee op de woensdagavond na de trainingen. Theo de Boer zal vanaf heden de dinsdagavond voor zijn rekening nemen en een team van mensen (UBT afdeling) rouleert op de maandagavond. Ben jij inzetbaar op de vrijdagavond en/of wil je wellicht ook op andere momenten (bijvoorbeeld zaterdag of zondagmiddag) wel eens bijspringen of weet je iemand die wel een klein extraatje kan gebruiken laat het ons zo snel mogelijk weten.

Clubtenue
De nieuwe clubtenues zijn besteld, we zijn uiteraard nog wel afhankelijk van de levertijd en de bedrukking op de shirts waardoor we verwachten net iets na de start van de competitie de bestellingen te kunnen uitleveren. Iedereen die een shirt heeft besteld ontvangt een bericht zodra de shirts beschikbaar zijn.

Jubileum
2 November bestaat Taverzo 60 jaar en dat willen we uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan. Remco en Harald hebben zich inmiddels gemeld om op de dag van ons jubileum een clubkampioenschap te organiseren voor alle leden. In het daaropvolgende weekend zal er op zaterdag 5 november een toernooi zijn voor leden en oud-leden, gevolgd door een feestavond met hoe kan het ook anders Disco La Piovra, aka Sicco en René. Mis jij nog iets voor ons jubileum en heb je een leuk idee, neem dan contact op met Frans.

Kantine
Enkele vrijwilligers en sponsor De Boer Maatwerk in Keukens hebben ervoor gezorgd dat de kantine weer is voorzien van alle stoelen en krukken. Met de nodige opruimacties gedurende de zomer en een nieuwe koffiemachine zijn de eerste stappen gezet om de kantine onder handen te nemen. Het bestuur krijgt de komende maand ondersteuning om mogelijke aanpassingen aan de inrichting van de kantine te visualiseren. Doelstelling is om het clubhuis gevoel te verstevigen waar we in combinatie met een betere barbezetting de leden een gezellige derde helft moeten kunnen aanbieden.

Clubpromotie
Met hulp van vrijwilligers kunnen we Taverzo rondom de sportweek op vele plekken promoten. Zo zijn we aanwezig op de Haagse Hogeschool in Zoetermeer, vrijdag 16 september. Bij de Adventure Run en het Old Stars Evenement op 18 september. Vrijdag 23 september zijn we bij de sportinstuif in Oosterheem. Voor zondagmiddag 18 september kunnen we nog zeker wat hulp gebruiken bij de Adventure Run. Meld je aan bij Ruud als je meer weet weten wat jij zou kunnen doen om Taverzo te promoten.

Sportakkoord – Pickleball
In de zoektocht naar extra ledenpotentieel heeft de club een subsidie aangevraagd bij het sportakkoord Zoetermeer. Het goede nieuws is dat we budget toegewezen hebben gekregen om Pickleball in Zoetermeer op de kaart te zetten. Pickleball is een variant van tafeltennis, tennis en badminton en razend populair in Amerika. Vergelijkbaar met de ontwikkeling van Padel in Nederland. In Den Haag, Amsterdam en andere steden kun je deze sport al spelen en samen met o.a. Pickleball Holland, Netwerk Zoetermeer, FC Zoetermeer en sponsoren willen we deze leuke sport ook aanbieden in Zoetermeer bij Taverzo.

Contactgegevens
Heb jij input voor ons als bestuur, een goed idee of wil je graag reageren op één van de oproepen in dit bericht, onze contactgegevens vind je hier: https://www.taverzo.nl/contact/informatie/wie-is-wie/

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter