Uit de oude doos (3)

Ook in 1985 behoorden bij Taverzo de trainingskampen voor de jeugd – met overnachtingen – al tot de hoogtepunten van het jaar. Hartstikke goed voor de conditie overigens, want veel geslapen werd er niet. De twee foto’s die we van de editie 1985 nog hebben laten de meisjes- en de jongenskleedkamer zien. Namen ontbreken, maar die horen we graag. En dat het andere tijden waren bewijst ook wel de aankondiging in de lokale pers.

Als je niet beter zou weten denk je dat je ons eigen clubblad aan het lezen bent. Aan het begin van het seizoen worden zo’n beetje alle activiteiten die in de planning staan aangekondigd en tussendoor maken we ook nog reclame om lid te worden. Een bijna wekelijks persberichtje naar de krant om de leden te bereiken ging veel sneller dan het maandelijkse clubblad, dat uitgetypt moest worden, met schaar en lijm opgemaakt, gedrukt en opgehaald of desgewenst met tante Pos verzonden. En alles wat we instuurden naar de krant werd keurig geplaatst, waarvoor we met terugwerkende kracht nog wel een bedankje willen geven.

Het trainingskamp ondertussen begon op vrijdagmiddag met eten, instructies en vervolgens weinig slaap, corvee, conditietraining, zaaltraining, een toernooi tegen Vriendenschaar (kansloos verloren want de tactiek van Vriendenschaar was om uitgerust aan de start te komen), eten tussendoor, gitaar spelen in de jongenskleedkamer en een tweede overnachting die wat langer duurde, waarschijnlijk door de intensieve conditietraining die ochtend. En tot slot zijn er ook nog video-opnamen gemaakt. Een uitgebreid verslag staat in het jubileumboek.  

 

‘Uit de oude doos’ is een rubriek die we de komende periode in de lucht zullen houden om jullie nog een beetje te laten genieten van het Taverzo-gevoel. Heb je suggesties of verzoeknummers voor een evenement of gebeurtenis, laat het weten.

close

Taverzo nieuwsbrief

5 Reacties

 • Patrick Hickendorff / 13 april 2020 om 21:58

  Moeten maar weer eens een leuk stukje in de krant plaatsen om jeugd aan te trekken.

  Beantwoorden
 • Taverzo / 15 april 2020 om 19:35

  Niemand die iemand herkent??

  Beantwoorden
  • Taverzo / 16 april 2020 om 19:25

   Dank voor de namen Linda :-). Is het meisje rechts Mirjam Vieveen?

   Beantwoorden
   • Benno / 21 april 2020 om 13:25

    Of Mirjam Keislair, of mss het zusje van Ruud?

    Beantwoorden
 • Jelmer de Boer / 16 april 2020 om 18:36

  Linda de Boer

  Beantwoorden

Laat een reactie achter