TTVB 1 doet mee met NK bedrijfstafeltennis

Het eerste team van TTVB deed dit weekend mee aan het NK bedrijfstafeltennis. Matthieu Wegh doet verslag.

Voor de pauze…

Het was een erg leuk NK Bedrijfstafeltennis in Tilburg gisteren. We hadden als team overlegd over de opstelling en besloten dat Marcel en ik de meeste dubbelwedstijden zouden spelen en allebei één keer vrij waren zodat wij in de 1e ronde (4 wedstrijden) er zes speelden en Paul en Andre er beiden vier. De eerste wedstrijden moest met name Marcel nog wat warmdraaien waardoor we vaak net tekort kwamen voor de winst. Ikzelf speelde in mijn 2e wedstrijd tegen naamgenoot Boy Wegh (geen nabije familie). Via Facebook hebben we een aantal jaren geleden kennisgemaakt, maar we hadden elkaar nog nooit ontmoet. Boy bleek in een spannende 5 gamer de beste van de familie Wegh. Verder speelde ik een goede wedstrijd tegen Groninger Richard Roossien, die ik in 5 games won. Het was opvallend dat toen ik niet mee deed in de 4e wedstrijd het ineens wel ging lopen bij ons team…., dus onze 1e winst met 5-0 nog wel tegen SSOVN. Bonnie weet vast de afkorting nog wel, maar ik ben hem vergeten… Onze tegenstanders kwamen uit Nijmegen in ieder geval.

Na de pauze…

Na de pauze moesten we voor een plek bij de laatste 8 weer tegen Kolping (in de morgen met 3-2 van verloren). Omdat Marcel nu veel beter op dreef was en André Leijh en ik wat minder, was het toch genoeg voor een 3-2 winst. We wisten al dat we bij winst tegen Salamanders zouden moeten spelen, die daarvoor een bye hadden omdat ze in de tussenstand 2e waren. Tegen Hilair Bislip, Kelvin Heemstra en Dylan Wittenberg was het zoals verwacht niet echt spannend. Mijn wedstrijd tegen Kelvin was dat zeker wel. Na een 2-0 voorsprong voor mij moest ik na 5 games Kelvin toch feliciteren. Hopelijk mag hij mij binnenkort in de competitie en bij de jaarlijkse zeskampen wel weer feliciteren 😉 Salamanders werd uiteindelijk 2e na de onverslaanbare gastheren van Hyperion (Peter Van Iwaarden, Jurgen Wens, Jeroen Christianen en Rob Koggel).

… en de derde helft

De foto is gemaakt bij het gezellige restaurant The Talk in Tilburg waar wij met ons team (dat uiteindelijk 7e werd) de 3e helft hebben doorgebracht:

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter