TT app voor alle competitie-uitslagen

TTapp is dé applicatie voor tafeltennis­competitie­spelend Nederland. Je vindt hier alle wedstrijd­info van alle seizoens­competities zoals ze ook in NAS (het systeem van de NTTB) staan, maar dan handzaam gepresenteerd voor gebruik op een smartphone. Je eigen poule en die van je vrienden kun je als favorieten op het startscherm opnemen zodat je ze snel kunt bereiken.

Account
Met een account kun je zelfs live, tijdens een wedstrijd, de game-uitslagen invoeren. Je club­genoten, vrienden en ook poule-medespelers kunnen zo eenvoudig en snel de resultaten van je wedstrijden volgen. Na de wedstrijd kun je een foto van het wedstrijd­formulier uploaden.

Iedereen die eenmaal een account heeft kan eenvoudig andere competitie­spelers óók toegang geven. Je hoeft daarvoor alleen bonds­nummer en e-mailadres in te vullen waarna de nieuwe speler een toegangs­code toegemaild krijgt. Wil je zelf ook toegang? Zoek dan iemand die al een account heeft en vraag hem om jou een uitnodiging te sturen! Kijk eventueel in het overzicht van alle TTapp-gebruikers om een speler in jouw omgeving te vinden die jou kan uitnodigen.

Sinds mei 2015 is er een samen­werkings­verband tussen TTapp en de NTTB. Hiermee wordt bereikt dat TTapp toegang krijgt tot competitie­gerelateerde gegevens die beschikbaar zijn binnen de NTTB om deze op een gebruiks­vriendelijke manier te presen­teren in de app. De NTTB levert zo een bijdrage aan nog meer speel­plezier voor de competitie­spelers.

Installeer de app!
appstore45googleplay45

 

Volg TTapp op Twitter of Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rond TTapp!

close

Taverzo nieuwsbrief

3 Reacties

 • Rob Rozevink / 28 juli 2016 om 10:09

  Waar kan ik dat overzicht van alle TTapp gebruikers vinden?

  Beantwoorden
 • Rob Rozevink / 28 juli 2016 om 10:35

  Inmiddels de lijst gevonden: je installeett eerst de app en dan zit daar een link in naar het overzicht.

  Beantwoorden
  • Elsbeth / 28 juli 2016 om 17:30

   Hi Rob, ik heb je een uitnodiging gestuurd voor de TT app

   Beantwoorden

Laat een reactie achter