Topteams van Taverzo gaan verder onder de naam BeneluxGroup Taverzo

Benelux Group neemt stokje over van deBoer Maatwerk in Interieur

De tafeltennisvereniging uit Zoetermeer heeft met ingang van het seizoen 2019-2020 een nieuwe naamsponsor aangetrokken. Benelux Group is de leverancier van M-Files Software binnen de Benelux. De software maakt het voor bedrijven mogelijk informatie op een eenvoudige wijze vindbaar te kunnen maken en houden. Helemaal nieuw zijn deze sponsoren echter niet.

M-Files stond al op de shirts en de Benelux Group is een samenwerkingsverband waarbij Enjoy & Deploy uit Zoetermeer is betrokken. Voorzitter van Taverzo en directeur-eigenaar van deBoer – Maatwerk in Interieur, Jacob de Boer: “Natuurlijk heb ik er even over moeten nadenken of ons bedrijf na één jaar alweer het stokje wilde overdragen. Maar hoe mooi is het dat M-Files en Benelux Group samen willen (blijven) investeren in onze mooie sport en onze club in het bijzonder. Ons bedrijf blijft gewoon aan als sponsor en vanuit de club hebben we met de Benelux Group en M-Files een afspraak gemaakt voor een jaar met de intentie om een langdurige relatie verder uit te bouwen.”

Benelux Group Taverzo heeft daarnaast de samenwerking met het restaurant My Thai Son verder uitgebreid en ook Sodapop, Game 11 – Dandoy, Butterfly en Hartman Service Center blijven aan als sponsor. Alleen de naam van Enjoy & Deploy zal dus na jaren van aanwezigheid op het shirt van Taverzo gaan verdwijnen. Coach Ruud van Graafeiland en directeur-eigenaar van Enjoy & Deploy: “Best gek eigenlijk, sinds 2004 heeft de naam Enjoy & Deploy een prominente plek in het tafeltennis ingenomen. Daarentegen vind ik het super om te zien dat mijn partners in het bedrijfsleven de tafeltennissport ook hebben omarmd en ik kijk er naar uit om de Benelux Group en onze sport aan elkaar te verbinden.”

Teammanager Theo Levert zegt daarbij dat de inbreng van dit sponsorteam een mooie impuls geeft aan de ontwikkeling van Gabrielius Camara. Bovendien zullen we waar dit ook maar mogelijk is een bijdrage leveren aan de voorbereiding van Britt Eerland op de Olympische Spelen. Los van een bijdrage aan die individuele doelen zijn de doelstellingen van het team duidelijk voor dit seizoen. Het landskampioenschap en de Europe Cup staan op de verlanglijst. Met Yannick Vostes, Laurens Tromer en Zhou Xijun staat het team als tweede geplaatst voor de 3e ronde in de Europe Cup. Het lijkt daarmee tot de mogelijkheden te behoren om de beste prestatie van de club tot nog toe in Europees verband te gaan evenaren. “Mocht het lukken om dit seizoen de ¼ finale te halen in Europa, dan gaan we er gewoon voor om te kijken hoe ver we kunnen komen. Laat één van de Champions League afvallers dan maar bewijzen dat ze sterker zijn dan ons.”, aldus Theo Levert.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter