Top deelnemersveld bij eerste Challenger bij Taverzo

Zaterdag 2 juli organiseert Enjoy & Deploy Taverzo een challenger met top deelnemers uit onder andere België en Nederland. Net als bij challengers in Duitsland en Tsjechië zijn acht spelers uitgenodigd om deel te nemen. De Challenger wordt mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Enjoy & Deploy, leverancier van de bedrijfssoftware van M-Files. Ruud van Graafeiland daarover: “Met de organisatie van deze M-Files Challenger geven we vier spelers uit Nederland de kans zich te meten met topspelers uit Europa. Een prachtig deelnemersveld en een leuke manier voor spelers en publiek om topwedstrijden te spelen en te bekijken. We willen waar mogelijk dit met enige regelmaat gaan herhalen om op deze manier een bijdrage te leveren aan de wedstrijdervaring van Nederlandse toptalenten en gerespecteerde toppers.” 

De deelnemers uit Nederland bij deze eerste challenger zijn Michel de Boer, Koen Hageraats, Martin Khatchanov en Stephan Tromer. De vier gasten uit het buitenland zijn een drietal heren uit België, te weten Benjamin Rogiers, de “eigen” Julien Indeherberg en Cedric Nuytinck. Nuytinck is rap op weg naar een plek in de top 100 van de wereld met zijn huidige notering van plek 106. De laatste deelnemer is naar verwachting Bartosz Such uit Polen, begin 2015 nog actief als tegenstander in de 1/4 finale van de ETTU Cup tegen de club uit Zoetermeer. Een speler die met regelmaat in de top 100 heeft gestaan met als beste notering plek 80.

Het toernooi zal om 11:00 aanvangen met twee poules van 4 en vervolgens zal via een knock-out ronde worden gestreden om een plek in de finale voor de top van het schema en de verliezers gaan door voor plek 5. Speellocatie is gelegen aan het Willem Alexanderplantsoen 4 in de prachtige nieuwe zaal van Taverzo en de toegang is gratis.

Voorlopig speelschema:

  • 11:00   Aanvang groepsfase (twee tafels)
  • 15:00   Knockout voor plek 5-8  (één tafel)
  • 16:00   Halve finales Plek 1-4 (één tafel)
  • 17:00   Plek 5-6
  • 17:45   Finale

 

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter