Toernooien in de komende periode

De laatste tijd is het rustig geweest rondom de toernooien, in de komende periode gaan we proberen de geïnteresseerden weer op de hoogte te houden van de opkomende toernooien. Hieronder een overzicht van een aantal toernooien in de komende maanden, let op, er staan ook een aantal Taverzo-toernooien tussen.
23ste Open Alexandria senioren – zondag 22 november
Al voor de 23ste keer organiseert Alexandria ’66 (Rotterdam) het Open Alexandria. Een leuk toernooi waar in de licenties C t/m H wordt gespeeld.
Deelname kost € 6,- en inschrijven kan nog tot 14 november. Stuur Wianka een mailtje als je wilt deelnemen en maak het inschrijfgeld direct over op NL26ABNA0493472363 t.a.v. W. Overbeeke o.v.v. Open Alexandria.
C, E & G meerkampen – verschillende data in 2015 en 2016
Ieder jaar organiseert de NTTB meerkampen voor competitiespelers met een bepaalde licentie. In de komende periode worden er meerkampen georganiseerd voor dames en heren met een C, E en G licentie.
Speeldata (onder voorbehoud) zijn:
  • zondag 29 november – eerste ronde
  • zondag 13 december – tweede ronde
  • zondag 28 februari 2016 – halve finale
  • zondag 27 maart 2016 – finale
Het kan zijn dat een datum vervalt omdat er niet genoeg deelnemers zijn in een bepaalde licentie. 29 november hoeft dus niet voor iedereen de startdatum te zijn. Kun je niet op 29 november maar wel op de andere data, geef je dan wel op en geeft dit aan bij wianka. Mocht je dan niet op 29 november hoeven te spelen dan kan je inschrijving blijven staan. Wordt er toch op deze datum gespeeld dan trekt ze je inschrijving in en krijg je het inschrijfgeld gewoon weer terug. Speellocaties worden tegelijk met de indeling van de ronde bekend gemaakt. Vanuit Taverzo zullen we kijken of het mogelijk is enkele malen onze zaal beschikbaar te stellen zodat een aantal spelers een thuiswedstrijd kunnen spelen.
Weet je niet zeker of je de juiste licentie hebt om mee te doen? Dan kun je dit eenvoudig controleren op deze link je bondsnummer in te voeren. Deelname kost € 10,- per persoon en opgeven kan tot 8 november bij Wianka. Het inschrijfgeld direct met je inschrijving overmaken op NL26ABNA0493472363 t.a.v. W. Overbeeke o.v.v. meerkampen.
Taverzo Kerstdubbel – vrijdag 18 december
Het eerste toernooi in het nieuwe pand is het traditionele Taverzo Kerstdubbel. Een nieuwe zaal betekent nog veel meer ruimte voor deelnemers. Tijdens dit toernooi houdt de voorzitter ook traditioneel een praatje en bedankt hij alle vrijwilligers voor hun inzet in het afgelopen jaar. Schrijf je in als duo (alle combinaties zijn mogelijk) het is ook voor oudere jeugd (15 jaar en ouder) mogelijk om deel te nemen. Ook leuk voor een aantal oud-leden die graag een balletje willen slaan in het nieuwe clubgebouw.
Deelname is helemaal gratis, maar neem vooral gezelligheid mee. Inschrijven kan tot 16 december door een mailtje te sturen naar Wianka of naar toernooi@taverzo.nl
Zuid-Hollandse Kampioenschappen 2016 – zondag 10 januari 2016
De afdelingskampioenschappen worden dit jaar in het tweede weekend van het jaar gespeeld. Locatie is zoals voorgaande jaren wederom de Margriethal in Schiedam. Alle leden van Taverzo kunnen deelnemen in zowel het enkel- als dubbelspel. Deelname kost € 11.50 voor het enkel- en dubbelspel samen. Heb je nog geen dubbelpartner maar wil je wel dubbelen, geeft dit dan ook.
Inschrijven kan door voor 8 december Wianka een mail te sturen. Het deelnamegeld graag tegelijk met het verzenden van de mail overmaken naar NL26ABNA0493472363 t.n.v. W. Overbeeke en o.v.v. ZHK.
Taverzo Open 2016 – zondag 17 januari 2016
Wat is een betere manier dan de nieuwe zaal van Taverzo in te luiden met een groot toernooi? In het weekend van 16 en 17 januari organiseren wij voor het eerst het Taverzo Open (hopelijk volgen er hierna nog vele edities).
Het toernooi is 2 weken voor de start van de competitie en een mooie voorbereiding op het nieuwe seizoen. Bij de senioren wordt er zowel in het enkel- als dubbelspel gespeeld.
Deelname kost € 10,- p.p. als je ook meedoet in het dubbel zijn de kosten € 12,50. Het is ook mogelijk om op zondag na het toernooi mee te eten (kok Jari verzorgd een buffet) kosten voor het mee-eten zijn € 7,50 p.p.
Inschrijven kan door Wianka voor 20 december een mail te sturen of een mail te sturen naar toernooi@taverzo.nl en het inschrijfgeld over te maken op NL68INGB0004649558 t.a.v. J. de Boer o.v.v. Taverzo Open senioren.
NK B, C & D – 23 en 24 januari 2016
Het NK voor spelers met een B, C en D licentie wordt zoals al vele voorgaande jaren ook komende editie weer in Panningen georganiseerd. Een eind weg, maar een mooie gelegenheid om eens tegen wat andere spelers te spelen.
Twijfel je of je de juiste licentie hebt? Controleer deze dan op: http://www.nttb.nl/Competities-en-Toernooien/Toernooien/Licenties/licentie-opvragen/ Tijdens het NK spelen dames en heren apart en is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het dubbelspel.
De uitnodiging zijn nog niet verstuurd, maar zorg dat je inschrijving uiterlijk 25 december bij Wianka binnen is dan ben je zeker ruim op tijd. Zodra meer informatie bekend is betreft het deelnamegeld, dan zal dit gecommuniceerd worden.
Mocht je nog vragen hebben over een van de bovenstaande toernooien of een ander leuk toernooi weten dat onder de aandacht gebracht moet worden? Laat het Wianka dan weten!
close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter