Team 2 knalt met 10-0 in Vught

Op zaterdag 28 september speelde ons tweede team: Benelux Group Taverzo 2 bij JCV 1 in Vught. Het sympathiek maar minder sterke JCV had een zware middag: 10-0 voor Taverzo.

We werden in prima sfeer ontvangen en beleefden een ontspannen middag. Op grond van ranglijstpunten hadden we niet verwacht dat JCV’s promotieteam (vanuit de derde divisie) het ons heel moeilijk zou kunnen maken en de uitslag bevestigde dat ook. Toch had het sterke Bergeijk het eerder niet verder dan tot 7-3 geschopt en ook tegen Taverzo zagen we enkele partijen die best lastig waren. Het was dan ook goed te zien dat onze jongens nu ontspannen en echt als een team optraden: goede onderlinge communicatie, zeer gemotiveerd, maar geen verlammende druk. Ook het coachen van Janine droeg hieraan bij en is dan ook een echte meerwaarde.

 
Van de tegenstanders waren Johan van Nieuwenhuizen en Thy Visser dol op snelle harde rally’s, dus we zagen wel mooi vuurwerk. De dubbel was echt close met 11-9 in de vijfde game en die werd door Arjan en Patrick vooral op karakter binnengehaald.

Al met al een zeer bevredigende tafeltennismiddag. Het was wat spijtig dat Pecos zich in Bergeijk met 10-0 liet verrassen, zodat we nog steeds samen met Bergeijk aan kop staan. Ook Tempo Team haalde goed uit met 1-9 bij Smash. Tempo team staat nu derde met een punt minder. Volgende week gaan we op bezoek in Monster bij Smash. Voor de liefhebbers: ook al is team 2 geen eredivisie, het tafeltennis is zeer de moeite waard en het team is zonder twijfel kampioenskandidaat. Kom dus gerust naar Monster om te kijken volgende week :-).

De poule is duidelijk in tweeën gesplitst, zie de stand na drie ronden:
1 – BeneluxGroup taverzo 23 punten
1 – Wilvo / ttv Bergeijk 23 punten
3 – Tempo-Team 22 punten
4 – Smash 11 punten
5 – Pecos 7 punten
6 – JCV 2 punten

Remco

3 Reacties

Laat een reactie achter