Vive la France wijnen

Taverzo wijnborrel zaterdag 19 oktober

Zin om gewoon eens gezellig te borrelen bij Taverzo, maar dan met een uitgebreide wijnselectie? Dat kan op zaterdag 19 oktober! Vanaf 20:00 uur ben je welkom bij de wijnborrel. Vive La France maakt het die avond mogelijk om wijnen te proeven uit de Elzas, Bordeaux, Vinho Verde, Douro en Bairrada. Uit deze regio’s zal een selectie geproefd kunnen worden van mousserende wijnen, witte wijnen, rode wijnen, en uiteraard port. Anders dan je gewend bent is het een informele borrel, waarbij je wel informatie kunt krijgen over de wijnen. 

Deelnemers betalen €10,- entree, indien vooraf aangemeld, of €15 aan de deur. Je kunt je gewoon aanmelden wanneer je wilt. Hiervoor mag je onbeperkt de selectie van wijnen proeven naar keuze. Je hoeft dus niet te wachten tot je favoriete wijn voorbij komt of te luisteren naar uitleg over wijnen die je minder interessant vindt. Per regio zal een wijnkenner je kunnen voorzien van alle informatie, zodat je het verhaal achter de wijnen ook krijgt. Bij binnenkomst krijg je ook een overzicht met informatie over de beschikbare wijnen.

We zorgen uiteraard voor de muziek, proefglazen en ook brood, olijven, olijfolie zijn inbegrepen. Wil je er een ander lekker hapje bij, dan kan dat uiteraard ook! Bij de bar kun je een heerlijk speciaal hartig borrelplankje kopen.

Bezoekers die willen langskomen voor de gezelligheid, maar geen wijn willen drinken zijn ook van harte welkom. Je betaalt dan geen entree, en kunt gewoon aan de bar een keuze maken uit het gebruikelijke Taverzo aanbod.

Uiteraard is het mogelijk om de lekkere wijnen meteen te bestellen. Doe je dat die avond, dan krijg je meteen een korting van €10,-. De wijnen worden gratis bij je thuisbezorgd!

Betaling van de wijnborrel en de bestelde wijnen kan alleen worden gedaan via pin bij entree en vertrek in de Taverzône. Bij binnenkomst ontvang je het wijnoverzicht, de kortingsbon en je proefglas en kan je wijnreis beginnen!

Wij zien jullie graag 19 oktober!

Jeannot, Remco, Norbert

Laat een reactie achter