Taverzo voor tweede keer gastheer Ranglijstfinale

Voor het tweede jaar was Taverzo gastheer van de Ranglijstfinale: de laatste kans van het jeugdseizoen om een B-licentie te verdienen. In totaal 85 spelers kwamen op zondag in actie in de felle strijd op weg naar 4 B-licenties per categorie.

Tijdens het toernooi kwamen ook een aantal Taverzo spelers in actie. Daniella van der Raaf was het meest succesvol en wist haar B-licentie te verdienen. Na een 3e plaats in de poule was ze in de alles beslissende play-off in vier games te sterk voor Anne van Raadshooven. Maurice Kuin wist ook zijn poule door te komen, maar verloor helaas in de eerste vervolgwedstrijd. Maikel Saritas en Sidney van der Leij kwamen bij de cadetten in actie en wisten beiden een enkele partij te winnen. Een goede prestatie, maar niet genoeg voor een B-licentie helaas.

Om half 5 waren alle B-licenties verdeeld en zat het toernooi er voor dit jaar weer op. Ook volgend jaar wordt er weer bij Taverzo gestreden om de laatste licenties van het seizoen en nog deelname aan het NJK B.

De toernooiorganisatie bedankt alle spelers, coaches, begeleiders, supporters, ouders en natuurlijk vrijwilligers voor het succesvol laten verlopen van dit toernooi.

Alle uitslagen van het toernooi zijn terug te vinden op Toernooi.nl. Alle poulewinnaars en winnaars van de play-offs hebben een B-licentie verdiend. 

Foto’s © Patrick van Loon

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter