Taverzo volgend jaar verder met “My Thai Son”

De regerend landskampioen tafeltennis kan dit seizoen terugkijken op een mooi Europees seizoen en mag de borst nat maken voor de komende play-offs. Het heeft er alle schijn van dat de tweede plek tijdens het reguliere deel van de competitie het hoogst haalbare is en dat Smash’70 de tegenstander zal gaan worden in de halve finales. Toch kijkt de Zoetermeerse ploeg ook al weer vooruit naar volgend jaar. 

Eerder al maakte de ploeg bekend dat verdediger Jakub Folwarski zijn contract heeft verlengd. Ook de invalbeurt van de jonge Gabrielius Camara was een voorproefje van wat komend seizoen vaker zal gebeuren. Zowel Gabrielius Camara als Jochem de Hoop, nu beiden actief in het tweede team zullen vaker hun opwachting gaan maken in het eerste team. Inmiddels is duidelijk dat Dorian Nicolle zijn contract in Zoetermeer niet zal verlengen doordat hij een kans verwacht bij een club die naar verwachting zal promoveren naar de Franse Pro B.

Met de uit Thailand afkomstige Padasak Tanviriyavechakul heeft de ploeg uit Zoetermeer andermaal een talentvolle jonge speler aan zich weten te binden. Teammanager Ruud van Graafeiland: “Padasak is net als Jakub Folwarski 21 jaar en een zeer snelle en behendige speler. Net als een aantal van zijn voorgangers in ons team is hij bovendien linkshandig. Padasak woont en traint een groot deel van het jaar in Europa, waardoor hij de Nederlandse competitie redelijk eenvoudig kan combineren.” De jonge Thai deed in Rio de Janeiro al mee aan de Olympische Spelen en staat op dit moment op plek 131 op de wereldranglijst. Co-Sponsor “My Thai Son” laat met een glimlach weten een regelmatige gast te verwachten in het restaurant in Rotterdam en zal hem van harte welkom heten in de “familie van vaste gasten”.

Foto van ITTF world

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter