Taverzo Open 2019 over grens van 100 inschrijvingen

Met iets minder dan  een maand te gaan tot de 4de editie van de Taverzo Open is de toernooileiding verheugd om al meer dan 100 inschrijvingen te hebben ontvangen voor het toernooi op 5 & 6 januari.

In een tijd waarin het aantal spelers dat deelneemt aan toernooien daalt, is de toernooileiding blij dat spelers de weg naar de Taverzo Open weten te vinden. Al sinds de eerste editie kan de organisatie rekenen op een groep trouwe terugkerende deelnemers, o.a. van TTV Buitenpost.

Jeugd: van beginner tot landelijke speler
Het jeugdtoernooi heeft aanbod voor spelers van ieder niveau. Speciaal voor de beginners, voor wie een hele toernooidag wel erg lang duurt, hebben we een aangepast kort programma van 11.00 tot 13.30 uur. Tijdens dit programma hebben we een circuitje met tafeltennisspelletjes en zullen de spelers op instapniveau kennismaken met wedstrijdjes spelen.

Voor de spelers uit de afdelingscompetitie en de landelijke competitie staat een ‘normale’ toernooidag op de planning die van 10.00 uur tot maximaal 18.00 uur duurt. Doel is om alle spelers zoveel mogelijk wedstrijden te laten spelen.

Van Dongen draagt steentje bij
Van Dongen Uitvaartzorg uit Zoetermeer draagt haar steentje bij aan het jeugdtoernooi van de Taverzo Open. Door ondersteuning van Van Dongen is het onder andere mogelijk om alle deelnemers aan de startersklasse een aandenken te geven aan de dag.  

De zondag: kom spelers uit het hele land tegen
Op zondag is het tijd voor alle spelers met een G t/m B licentie om te gaan strijden om de prijzen in het enkel- en dubbelspel. Iedereen kan spelers tegenkomen uit het hele land, ook in de lagere klasses. De dag begint met het dubbelspel waarna in de middag wordt gestreden in het enkelspel. Voor de hoogste klasse (B/C-licentie) is prijzengeld beschikbaar gesteld.

De Boer Maatwerk in Interieur ondersteunt hoogste klasse
Dankzij ondersteuning van De BoerMaatwerk in Interieur uit Gouda kan de toernooileiding prijzengeld beschikbaar stellen voor de hoogste senioren klasse. Op dit moment zijn er al enkele deelnemers uit de top 100 van Nederland.

Wil je nog meedoen? Dat kan! Inschrijven kan tot 25 december door een mail te sturen naar toernooi@taverzo.nl. Meer informatie is te vinden op www.taverzo.nl/Taverzo-Open.

Foto © The Picture Art of Table Tennis

close

Taverzo nieuwsbrief

1 Reactie

  • Marco / 21 december 2018 om 18:55

    Hoe is het met onze club gegaan met de ETTU cup?

    Beantwoorden

Laat een reactie achter