Laurens de Goede overhandigt de cheque aan Ruud van Graafeiland

Taverzo ontvangt mooi bedrag van de Rabobank

Wij mochten van de Raboclubsupportactie onlangs het mooie bedrag van € 555,98 ontvangen. De cheque werd uitgereikt door Laurens de Goede van de Rabo die er het volgende over zei.

“Afgelopen weekend mocht ik de voorzitter van Taverzo Ruud van Graafeiland verrassen met een cheque namens de Rabobank. Door hun deelname aan de #raboclubsupport kunnen wij een bijdrage leveren aan hun bestedingsdoel. Het is natuurlijk extra bijzonder om deze mooie cheque te mogen overhandigen aan de vereniging waar ik in mijn jeugd aardig wat balletjes heb mogen slaan. Mooi om te zien dat de vereniging sindsdien zo is gegroeid en nu zelfs vertegenwoordigd wordt door twee teams in de eredivisie. Dit jaar vergeten te stemmen? Doe de volgende keer mee met deze actie en steun jouw club! Met deze actie kun je als lid van de Rabobank jouw lokale club écht helpen.”

Met deze bijdrage kunnen we ons 60-jarig jubileum nog extra feestelijk vieren. Op de dag zelf, 2 november aanstaande, doen we dat tijdens het clubkampioenschap en in het voorjaar gaan we voor een mooie reünie voor leden en oud-leden. Hartelijk dank Laurens en Rabo.

#Raboclubsupport, #Goedvoordeclub

foto: Remco Bruijne

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter