Groepsfoto van de Oldstars die de meerkamp hebben gespeeld

Taverzo-Oldstars, jong als altijd, viert vierde verjaardag

Het koffiemoment van de Oldstars is altijd een goede gelegenheid om even bij te kletsen, de voetbaluitslagen door te nemen of de foto’s van de kleinkinderen te showen. Dit keer echter was er een extra gespreksonderwerp: de Oldstars speelden een onderlinge meerkamp ter ere van hun vierjarig bestaan.  

De sfeer was uiterst gemoedelijk en uiteraard wilde iedereen winnen, maar wel op z’n Oldstars. Waar de organisatie echter even geen rekening mee had gehouden was dat het meerkampformulier nog best een uitdaging is als je dat nooit eerder hebt ingevuld. Maar dat kwam natuurlijk helemaal goed.

Er waren halve finales met Eric die van Marian won en Dick die Gijs versloeg. De finale was om van te smullen met gedurfd aanvalsspel van Eric – een competitiespeler – en tactische blokballen van Dick. Laatstgenoemde is een speler die zich vooral richt op de overdag-activiteiten. Een mooie cross over. Uiteindelijk trok Dick met zijn blokballen aan het langste eind waarmee hij nu onze Oldstars-kampioen is.

Ook in het vijfde Oldstars-jaar van Taverzo blijven we ons onderscheiden in de aangeboden trainingsvorm. Driekwart tafeltennis en de rest bestaat uit andere bewegingsvormen. We staan midden in de vereniging en als je nieuwsgierig bent naar wat hier allemaal gebeurt, kom gerust een kijken op de vrijdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekst: Peter

Foto’s: Koekie

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter