Taverzo het finale beest – 19 mei

Natuurlijk zijn we er trots op dat we voor het 10e jaar als Taverzo betrokken zijn bij de finale om het landskampioenschap. Misschien klinkt het daarom al heel gewoon, maar dat is het zeker niet.

In het verleden zijn er een paar clubs geweest die meerdere jaren achter elkaar Nederlands kampioen zijn geworden. Recordhouder zijn we nog lang niet, vooral Tempo Team uit Amsterdam is de absolute recordhouder met 11 landstitels. ‘Onze’ eerste landstitel in 2010 was er een van samenwerking tussen Taverzo en Heerlen. Daarna won Taverzo van 2013 t/m 2017 vijf keer achter elkaar.

De finale dit jaar wordt zondag 19 mei gespeeld in Hilversum en ons team zal het daarin hoe dan ook zwaar gaan krijgen. De mogelijke tegenstander is nu nog onbekend omdat twee teams uit het Oosten (Smash en DTK) nog in een ongekend spannende strijd gewikkeld zijn in de halve finale. Vast staat dat beide teams een hele sterke kopman hebben die moeilijk te verslaan is. Kortom, het wordt spannend en als we onze tegenstanders een beetje kennen, ook een drukke boel met de supporters uit het Oosten van het land.

Natuurlijk heeft ons team ook de steun nodig van het eigen publiek. We zouden het dan ook echt leuk vinden om met jou het einde van een mooi tafeltennisseizoen af te sluiten. De sponsoren De Boer Maatwerk in keukens, Enjoy & Deploy en Soda Pop hebben het mogelijk gemaakt om tegen een laag bedrag mee te reizen naar Hilversum met de supportersbus en zij laten ook een finaleshirt maken.

Wil jij zo’n shirt of gebruik maken van de bus, vul dan snel dit formulier in zodat we de shirts op tijd kunnen laten maken.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfU71i-IeYjs0mjARe71OB5hJd10G6gJrnNxH_JYBM6Iypz4Q/viewform?fbclid=IwAR3RUlqsU1dwOND1n2a1hwpXA1ZIMlaof7Rz4ND0Qsh0AJyAg1VQrQgUIDM

Taverzo finaleshirt

Zondag 19 mei 2019

  • 12:30 – 13:00 uur – verzamelen bij Taverzo
  • 13:00 uur – vertrek van de bus naar Hilversum
  • 15:00 uur – start finale (afhankelijk van het verloop van de damesfinale)
  • 19:00 uur – na afloop van de finale met de bus terug naar Zoetermeer
  • 19:45 uur – ontvangst bij Taverzo, supporters en spelers / discotheek Piovra

Met (voorlopig) afscheid van de internationale spelers uit het team en Kuba Folwarski in het bijzonder. Afsluitend feest voor alle leden, supporters en spelers

We zien jullie graag op 19 mei en zullen er alles aan doen om het landskampioenschap weer terug te brengen naar Zoetermeer. Ga jij mee? laat het ons weten!!

Namens alle spelers en begeleiders van het team,
Kuba, Padasak, Jochem, David, Dorian, Ruud en Theo.

Laat een reactie achter