Taverzo helaas weer gesloten t/m 19 januari 2021

Helaas is gisteren, door het kabinet besloten om alle binnensportaccommodaties te sluiten. Dit betekent dat er gisteravond voor het laatst een balletje is geslagen bij Taverzo. Vanaf vandaag 15-12-2020 tot en met 19-01-2021 is Taverzo gesloten. Dit geldt voor alle activiteiten voor jeugd en senioren.

In de sport wordt er een uitzondering gemaakt voor topcompetities. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is de vrees dat spelers de Nederlandse eredivisie verlaten om ergens anders te gaan spelen waar dit wel is toegestaan. Het doorgaan van topcompetities gebeurt wel onder strenge voorwaarden. De NTTB is in samenspraak met het NOC*NSF hiermee bezig. Binnenkort zal duidelijk worden of het mogelijk is om tafeltennis eredivisiewedstrijden te houden en op welke wijze. Als bestuur van Taverzo hebben we daarom de beslissing genomen om voor het eredivisieteam besloten trainingen te faciliteren.

Buiten sporten is nog wel toegestaan. Voor kinderen tot en met 17 jaar is buitensporten in teamverband wel toegestaan. Vanuit de jeugdcommissie zal bekeken worden of dit mogelijk is en zullen we de jeugdleden hierover informeren. Voor de senioren (vanaf 18 jaar) geldt dat buiten sporten mag met een maximum van 2 personen op anderhalve meter afstand.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn dan volgt er een nieuw bericht. Als er vragen zijn dan kun je met mij per e-mail contact opnemen. Mijn mailadres is emeer1972@hotmail.com

Het zijn moeilijke tijden voor iedereen maar laten we hopen dat we met elkaar deze periode goed doorkomen en dat we volgend jaar weer volop kunnen tafeltennissen.

Let op jezelf en elkaar.

Met vriendelijke groet,

Edgar van der Meer

Laatste balletje slaan op 14 dec. 2020 nadat er (weer) een lockdown is ingesteld

 

Tekst en foto laatste balletje: Edgar van der Meer

Uitgelichte foto: Pixabay (‘closed’) en Elsbeth Parmentier

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter