Taverzo doet tafeltennistafel cadeau aan Stella Nova

Sinds Taverzo gevestigd is op het Willem Alexanderplantsoen 4 wordt er hard gewerkt om de wijk Driemanspolder aan het tafeltennissen te krijgen. Dat geldt ook voor de leerlingen van de nabij gelegen basisschool Stella Nova! Zij ontvingen van Taverzo-trainers Sven Groot en Ron Vollebregt een professionele tafeltennistafel, tafeltennisbatjes en balletjes. 

De tafeltennissport is niet onbekend bij de leerlingen van Stella Nova. Op het schoolplein staat al een tafeltennistafel en de leerlingen hebben al vaker een tafeltennisclinic gehad van Taverzo-trainers Jochem en André. Tijdens deze clinics is er altijd fanatiek meegedaan, vanaf nu kunnen de leerlingen van Stella Nova dus ook op de school zelf tafeltennissen. 

Uitreiking én tafeltennisdemonstratie
De uitreiking van de tafel ging gepaard met een leuke tafeltennisdemonstratie van Ron en Sven. In de gymzaal kwamen de bovenbouwgroepen bijeen, nog niet wetende dat de tafel waarop de demonstratie werd gegeven cadeau zou worden gedaan aan de school. Tijdens de demo werden er spectaculaire rally’s gespeeld. Ook mocht leerling én tevens Taverzo-jeugdlid Mike de Vos laten zien dat hij een aardig balletje kon slaan. Dit onder luid applaus van zijn medeleerlingen. Ter afsluiting speelden de meesters nog een potje tegen elkaar waarbij de kinderen luid aanmoedigden.

Ook eens tafeltennissen?
Lijkt het je leuk om eens te tafeltennissen bij Taverzo? Schrijf je dan invoor de kennismakingscursus die in januari 2019 start of kom direct langs op de club en doe mee met de training. De leeftijdscategorie van 6 tot 12 jaar speelt op woensdag 13.00  – 14.00 uur. De groep van 10 – 15 jaar op dinsdag van 17.00 –18.30 uur. Neem hiervoor contact op met Sven Groot via sven@taverzo.nl

Tekst: Sven Groot

Demonstratie door Ron en Sven
De nieuwe tafel voor Stella Nova met de batjes en balletjes

1 Reactie

  • Jolanda de Mos - Bos / 9 december 2018 om 21:14

    Wat goed zeg!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter