Talentvolle spelers sluiten zich aan bij Taverzo

Niet één, niet twee maar drie transfers zijn er deze week te melden.

Ondanks dat de samenstelling van het eredivisieteam voor volgend seizoen al een tijd geleden bekend werd gemaakt kan de club een drietal transfers melden. Ook dit jaar wil de club namelijk weer deelnemen aan de “Europe Cup” en heeft daarvoor versterking gevonden in Azië. Dit keer niet in Korea, maar een Chinese versterking, ZHOU Xijun.

De jonge Chinese speler van 19 jaar oud zal Taverzo in het seizoen 2019/2020 versterken in de Europe Cup (voorheen ETTU Cup). De nieuwe aanwinst van Taverzo is linkshandig en speelt met de penhouder greep. De speler zal naast de Europese wedstrijden voor Taverzo mogelijk ook als sparringpartner in Leuven bij de Belgische selectie aan de slag gaan.

Dichter bij huis kwamen de versterkingen voor het tweede team. Door de opmars van Gabrielius Camara was er een plek vrij in dat team, mede door het feit dat ook Jacintha de Hoop meer eredivisiewedstrijden bij de dames gaat spelen op de zaterdag. Patrick Bruijne, al eerder actief voor Taverzo komt over van VVV en zal samen met een derde versterking op zoek gaan naar de aansluiting met het eerste team.

Patrick, hier in actie voor VVV bij Pecos in de eerste divisie

De derde versterking komt uit onverwachte hoek. Een Chinees gezin uit Peking zal zich gaan vestigen in Den Haag en zocht een club voor de zoon Wang Shuo. Wang Shuo is tot op heden lid van de jeugdselectie van de provincie in Bejing. De afgelopen weken draaiden hij bij de voorbereidingen op de verhuizing al enkele trainingen mee. Li Jiao, nog altijd lid van Taverzo zorgde voor het contact met de club. Wang Shuo is al bezig met het leren van de Nederlandse taal en is een zeer waardevolle aanvulling gebleken op de trainingen en heeft al menig speler verrast.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter