Tafeltennisbatje maar dan anders!

Na al het denkwerk tijdens het schafeltennis van vorige week was het deze week de beurt aan iets geks. Deze zomer event-avond stond in het teken van gekke batjes. Tijdens de avond werd er gespeeld met houten planken, plastic snijplanken, doosjes kaarten, slippers, badminton rackets en met peddels van een roeibootje.
Door alle variatie aan gekke batjes was het elke wedstrijd weer wennen hoe moet ik het gekke batje vasthouden en hoe hard kan en moet ik slaan. Tijdens deze avond bleken twee spelers (Dennis en Frans) goed overweg te kunnen met alle gekke batjes. Aan het einde van de avond eindigden ze allebei met evenveel punten. Doordat Frans de onderlinge wedstrijd tegen Dennis had gewonnen eindigde hij op de eerste plaats en werd Dennis tweede. Wianka had net genoeg punten verzameld om als nummer drie te eindigen.

Voor de grote wisselbeker blijft het ongekend spannend na drie avonden. Jasper (22 punten) is één puntje uitgelopen op Elodie (21 punten).

De vierde avond van de zomer events is de dubbel/triple avond. Tot dinsdag om 20.00 uur in de Taverzone!

PS: dinsdag 16 augustus is de (inhaal-)avond op de grote tafels. Er zijn deze avond geen tafels beschikbaar om vrij te spelen.

 

Tekst: Frans Zweipfenning

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter