Tafeltennis seizoen weer van start

Het zomerse weer komt nog even om de hoek kijken maar de zomerperiode wat betreft tafeltennis zit er op. Vorige week begon TTVB al met de UBT bekercompetitie en deze week zijn ook de NTTB competitiewedstrijden weer begonnen. Met de start van het seizoen zijn ook de verschillende trainingen voor jeugd en senioren weer begonnen.

Milo de Boer trainer op de woensdagavond
Eerste team speler Milo de Boer heeft zichzelf aangeboden als trainen voor de senioren training op de woensdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur. Deze training is voor alle recreanten en spelers in de afdelingscompetitie een aanrader.

Jeugdtrainingen in volle gang
Ook de jeugdtrainingen zijn vlak na de vakantie weer begonnen, op elke dag wordt er voor verschillende niveaus training aangeboden. Op de woensdag en donderdag trainen ook een aantal leden van nieuwe vereniging United TOGB mee bij Taverzo. Deze trainingen worden gegeven door trainers van onze eigen club en trainers van United TOGB. Mee doen aan een van deze trainingen? Meld je dan bij de trainers om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Pickelball op de donderdag
Donderdagavond is ook dit seizoen weer pickleball avond. Wil je de nieuwe sport een keer proberen? Kom dan langs op de donderdag vanaf 20.00 uur of stuur een mailtje naar pickleball@taverzo.nl om op een moment dat de zaal niet bezet is een Pickleball baan te huren.

Met de start van het seizoen zijn we ook weer op zoek naar vrijwilligers die een handje willen helpen, bijvoorbeeld in de vorm van het draaien van bardienst: https://www.taverzo.nl/bardienst-gezocht/

Zet ook alvast de Europa Cup wedstrijden in de agenda op zaterdag 23 september om 19.00 uur (Taverzo), zondag 24 september om 10.00 uur en 14.00 uur (Taverzo).

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter