Succesvolle zomerevents, verslag Hardbat-avond

Dinsdag 25 juli was alweer het derde zomerse event: de hardbatavond. Met 28 deelnemers was het weer een gezellig bezet toernooi, waarin met de blauwe schuurpapierbatjes gestreden werd door de toppers en de talenten. Dit onder leiding van onze eigen Taverzo (die-)hardbatspecialist Matthieu Wegh.

Door de talenten werden er twee zeskampen gespeeld, waarin fel gestreden werd om de eindronde te halen. Twee Taverzoleden en twee leden van ttv Combat bereikten de halve finale, wat natuurlijk niet verassend is gezien de aanwezige ervaring met broodplanken… De finale ging uiteindelijk tussen Jari van Graafeiland en Paul van Paassen. Ondanks dappere aanvalsballen en mooie punten van Jari was het toch de ervaring van Paul die de doorslag gaf in deze mooie finale!

Dan nu de toppers, wat zeker gezegd mag worden bij dit sterke deelnemersveld. Hier werd gestreden in twee achtkampen. Er waren mooie ralleys, harde ballen, spinballen en lucky shots te zien. Daar waar de ervaren Taverzo-noppenspelers nog konden doordringen tot de kwartfinales, waren het toch de echte specialisten die de halve finales bereikten. Hierin was Matthieu Wegh de betere tegen Kelvin Heemstra en Reginald Kraaijenbrink was te sterk voor Ronald Vijverberg, allen spelers met een hoge notering op de wereldranglijst van de Wutto. Ondanks de vasthoudendheid van Matthieu liet Reginald toch met verrassende ballen en tempoversnellingen zien de beste te zijn op onze zomerse avond en hij pakte daarmee de volle tien punten!

Alle deelnemers hebben weer zomerpunten verdiend en het schijnt dat Martijn van der Heide en Elten Roos al goede zaken hebben gedaan afgelopen drie zomerevents in de tussenstand! Tot zover dit verslag en op naar de volgende zomerevents: 8 augustus darts en 15 augustus het piramidetoernooi. We hopen jullie dan allen weer te zien!

Voor een filmpje van de avond en de belevenissen van Dick Hoogendam, een van de deelnemers, zie:

https://www.facebook.com/dick.hoogendam.1/videos/1729158283779928/

verslag: Remco

 

 

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter