Succesvol scholentoernooi bij Taverzo

Maandag 27 februari streden de Zoetermeerse scholen om het scholenkampioenschap van Zoetermeer. Maar liefst 11 scholen deden mee met kinderen uit de groepen 5 t/m 8. En behalve tafeltennis waren er nog veel meer leuke dingen om te doen.

Taverzo-trainster en speelster van ons 1e damesteam Renske van Bruchem verzorgde als eerste een warming up op muziek in de vorm van Table Tennis Aerobic. Daarna werden de spelregels uitgelegd en kon het toernooi beginnen. Tussen de wedstrijden door kon er I-pong gespeeld worden, er was een quiz en MJ Tafeltennis was uitgenodigd om de dag te ondersteunen met een fantastische spelletjeskermis. En na de lunch gaf onze eredivisiespeler Stephan Tromer een interactieve demonstratie. Konden de leerlingen zijn service terugspelen…? Jazeker, tot ieders grote verbazing lukte dat een van de deelnemers.  De NTTB droeg bij met Table Stars en de levensgrote mascotte. Ouders hielpen met tellen bij de wedstrijden. Kortom, een prachtige ambiance waarbij alle leerlingen een heerlijke tafeltennisdag hadden. 

De finale van de groepen 5/6 werd een strijd tussen Raman van de Achtsprong en Juliano van Stella Nova. Raman won de finale en de gedeelde derde prijs was voor Jurre van de Hofvijver en Melissa van Het Palet.

In de groepen 7/8 was de eerste plaats voor Danill van De Waterlelie, die in de finale won van zijn schoolgenoot Noah. Rick van ’t Schrijverke en Timothy van De Waterlelie werden derde.

De prijs voor de best presterende school ging naar De Waterlelie. Op de 2e en derde plaats eindigden respectievelijk Stella Nova en ’t Schrijverke

https://www.facebook.com/cobi.vangraafeilandvanrongen/videos/1350404315016378/

 

 

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter