Successen bij toernooien afgelopen weekend

Zaterdag 14 januari werden het para ranglijst-toernooi bij Doing in Zoetermeer en de Scylla Super Cup in Leiden gespeeld. Bij beide toernooien bereikten jeugdige spelers van De Boer Taverzo het podium.

Michael Thomas werd eerste in zijn klasse, een bijzondere en knappe prestatie van de jonge speler uit Zoetermeer. Het was voor Michael het eerste paratoernooi sinds zijn revalidatie na zijn operatie in april vorig jaar. Na eerste te zijn geworden in zijn poule (vier wedstrijden gewonnen en maar één game verloren) won hij de kwart- en halve finale. In de finale kwam hij de nummer 2 uit zijn poule weer tegen. De eerste twee sets gingen soepel en ook de derde werd na een 7-1 achterstand alsnog gewonnen. Een goed begin van het nieuwe jaar dus voor de jeugdspeler van Taverzo.

Foto LTTV Scylla

Bij de Scylla Super Cup in Leiden was er succes voor Gabrielius Camara (2e) en Ivan Kahn (3e). In een sterk deelnemersveld moesten beide jonge spelers voormalig speler van het eerste team Laurens Tromer voor zich dulden. Saillant detail is dat Ivan in de poulefase zich wist te plaatsen voor de knockout fase door met 3-0 van Laurens Tromer te winnen.  

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter