Steun Taverzo en koop loten van de Grote Clubactie

Taverzo start vanaf zaterdag 14 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Veel jeugdleden gaan voor Taverzo op pad op loten te verkopen. Ook seniorleden kunnen zelf loten verkopen en kopen. Via automatische incasso of online. Jouw inzet is goud waard voor Taverzo én je maakt kans op € 100.000,-

Taverzo gaat ook dit jaar, net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat. Wij kunnen de steun van onze omgeving goed gebruiken!

Koop daarom dit jaar je loten via een machtiging voor automatische incasso bij een van onze (jeugd-)leden of online via https://clubactie.nl/actie/TTVTaverzo.

Wil je online loten kopen, ga dan naar https://clubactie.nl/actie/TTVTaverzo (beveiligde website) en klik op ‘Steun ons’.  

Deelname aan de Grote Clubactie is eenmalig, je zit nergens aan vast. Je vindt je lotnummer(s) op je bankafschrift.

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019. Op 12 december wordt de uitslag bekend gemaakt via clubactie.nl. Iedereen die loten koopt, maakt kans om mooie prijzen te winnen, zoals de hoofdprijs van €100.000,- en vele andere prijzen.
Voor vragen en/of verkoopboekjes, neem contact op met André de Knegt. 

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter