Sportieve successen en veel te doen bij Taverzo

Afgelopen vrijdag hebben onze spelers uit de eredivisie samen met de trainers Mirjam en Patrick een clinic verzorgd voor de jeugd. Na deze leuke training hebben de spelers zich voorbereid op een spannend en uiteindelijk sportief en succesvol weekend. Ons eerste herenteam heeft de finale van de eredivisie bereikt en heren 2 dat ook in de eredivisie speelt won met 4-0 om rechtstreekse degradatie te voorkomen.

Knappe prestaties waren er ook van de jeugdleden op het Nederland Jeugd Kampioenschap. Zowel bij de B-licenties als bij de Nederlandse top (A-licenties) werd er volop goud, zilver en brons gewonnen. Een hele mooie  prestatie van de spelers en speelsters waar we als club trots op zijn.

Ons eerste herenteam ontving Michael Thomas (uitgelichte foto) als speciale gast tijdens de halve finale in de eredivisie. Michael is in april geopereerd en heeft nog een traject te gaan met revalidatie. Hij genoot zichtbaar van de winst in de halve finale en nam zelfs in de rolstoel nog even het batje in zijn hand om alvast weer te gaan tafeltennissen. Naast Michael waren er nog meerdere jeugdleden aanwezig die het team kwamen steunen en genoten van de pannenkoeken van coach Marco. Volgend seizoen zullen we zeker kijken of we dit soort initiatieven kunnen blijven doen.

Finale op hemelvaartsdag 26 mei – 15:00 uur

Alex Naumi

Donderdag 26 mei 2022 is de finale van de eredivisie in Hilversum. We spelen dan tegen een sterk team uit Maashorst met spelers uit Zwitserland, Spanje, Schiedam en Leidschendam. Wij zouden het heel erg leuk vinden als we net als voorgaande jaren met veel mensen uit Zoetermeer naar Hilversum gaan om aan te moedigen.

Om te inventariseren hoeveel auto’s naar Hilversum afreizen en hoeveel plekken er beschikbaar zijn voor diegenen (o.a. jeugd) zonder vervoer hebben we een online formulier. Wil jij met je vrienden teamgenoot of ouder(s) mee naar de wedstrijd, laat het ons weten. De finale begint om 15:00 uur dus neem voor de zekerheid wat mee om te eten als het een spannende finale wordt (en dus wat langer duurt). In de kantine van Hilversum zijn overigens ook altijd broodjes, patat en snacks te koop. 

Klik hier voor het formulier als je mee wil

Ttv Hilversum: Vaartweg 52, 1217 SV Hilversum

foto’s: Elsbeth Parmentier

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter