Sponsoren Taverzo helpen met coronamaatregelen

We hopen met z’n allen op groen licht om per 1 juli weer een balletje te mogen slaan. Achter de schermen zijn we er zo goed als klaar voor en is er veel werk verzet: afstemming met de gemeente, de NTTB en andere verenigingen, nadenken over de logistiek in de zaal en de gang, inkopen van ontsmettingsmiddelen (voor je handen en voor het materiaal), nieuwe hekjes om de speelvelden af te bakenen, testen van het reserveringssysteem, printen van de instructies en meer van dergelijke zaken. En daar hangt ook nog wel een prijskaartje aan terwijl we al drie maanden lang barinkomsten missen… Een drietal sponsors van Taverzo is ons hierin tegemoet gekomen, ook al hebben zij het zelf ook moeilijk in deze tijden, en dat waarderen we zeer.

Recent hebben onze sponsoren Soda Pop textieldrukkerij, De Boer Maatwerk in keukens en BeneluxGroup informatiemanagement opdracht gegeven om 80 hekjes te bestellen voor de speelveldafbakening in de corona-opstelling. Alleen de verzendkosten komen voor rekening van Taverzo. Daarnaast heeft BeneluxGroup een van de zuilen voor het ontsmettingsmiddel en de alcohol (de niet-drinkbare variant) voor haar rekening genomen en zoals al eerder gemeld, faciliteert laatstgenoemde het PingPongPortal (de kennisbank voor besturen van tafeltennisverenigingen). Wij zijn er klaar voor!

 

close

Taverzo nieuwsbrief

9 Reacties

 • Ruud Waslander / 21 juni 2020 om 10:49

  Niet vergeten de leden die al maanden hun contributie door betalen😉

  Beantwoorden
  • Taverzo / 21 juni 2020 om 10:59

   👍👏

   Beantwoorden
  • Patrick van Loon / 21 juni 2020 om 13:23

   Ruud Waslander vind ik niet meer dan logisch, als je van de club houd en wilt dat hij blijft bestaan blijf je de contributie gewoon betalen ondanks je er “niks” voor terug krijgt. Denk dat clubs zomenteen al genoeg extra kosten moeten gaan maken om überhaupt weer te gaan spelen ☺️

   Beantwoorden
  • Taverzo / 21 juni 2020 om 13:44

   Inderdaad verschil tussen een lidmaatschap van een vereniging en een abonnement.

   Beantwoorden
  • Ruud Waslander / 21 juni 2020 om 16:26

   Taverzo dus, complimenten aan alle leden🔝

   Beantwoorden
 • Conrad Archer / 21 juni 2020 om 14:38

  Blijven jullie wel de hele maand juli open voor trainingen? Vakantieperiode komt er immers ook weer aan

  Beantwoorden
  • Ruud van Graafeiland / 21 juni 2020 om 15:03

   Conrad Archer onder voorbehoud van gezondheidsmaatregelen blijft de club gedurende zomer open. Wel is er doorgaans een aangepast zomerschema.

   Beantwoorden
 • Mirjam / 25 juni 2020 om 08:43

  Wat fijn dat dat allemaal geregeld is. Dank aan de sponsoren en de inzet van vrijwilligers! Binnenkort weer lekker pingpongen 🙂

  Beantwoorden
  • Elsbeth / 25 juni 2020 om 17:49

   En jij ook bedankt Mirjam, voor jullie leuke filmpjes met oefeningen!

   Beantwoorden

Laat een reactie achter