Speel mee tijdens de play-offs van de eredivisie

Enjoy & Deploy Taverzo laat publiek meespelen op 10 april 2016
Op 3 april 2016 is de eerste wedstrijd voor de Zoetermeerse ploeg in het Limburgse Wessem. De play-offs van de eredivisie worden gespeeld in een best of 3 serie. De tweede wedstrijd staat op 10 april 2016 om 14:00 in Zoetermeer op het programma. Mochten beide teams 1 wedstrijd winnen, volgt een beslissingswedstrijd op 17 april in Zoetermeer. Net als in de Europacup wordt er op een wedstrijddag gestreden om de winst van 3 singles.

Wil jij de wedstrijd tussen Westa en Enjoy & Deploy Taverzo op 10 april nog actiever mee beleven dan kan dat met de TataToto.

De sponsoren stelde diverse mooie prijzen ter beschikking voor de winnaars van deze toto. Voorspel de opstelling en resultaten, behoor jij bij de beste dan maak je kans op de volgende prijzen:

1. Kadobon van 50 euro, te besteden bij Game 11 (beschikbaar gesteld door Tamse Interieurbouw)
2. Tegoedbon voor 25 euro, te besteden bij Taverzo (beschikbaar gesteld door Enjoy & Deploy Taverzo)
2. Tenergy t-shirt (maat L of XL / beschikbaar gesteld door Game 11)
3. Grote chocolade haas (beschikbaar gesteld door DrukwerkMax)

Vul de TataToto online in voor zondag 12:00 10 april 2016. Alleen als je de toto op tijd hebt ingevuld en aanwezig bent op 10 april, kun je aanspraak maken op de mooie prijzen.

In het nabije verleden vochten beide ploegen vaak met elkaar om het kampioenschap. In ongekend spannende wedstrijden vochten beide teams tussen 2009 en 2012 vele finales uit. Beide kopmannen Liu Qiang en Julien Indeherberg stonden ook toen regelmatig tegenover elkaar. Eind vorig jaar was er nog de halve finale in de strijd om de beker. Deze werd nipt met 3-2 gewonnen door de Zoetermeerders.

Laat een reactie achter