Sloopkogels gesignaleerd bij Taverzo

Afgelopen dinsdag 8 augustus was alweer het een na laatste zomerevent van 2017 en dit keer zijn de vertrouwde tafeltennistafels verruild voor dartborden. Speciaal voor dit event heeft medeorganisator Matthieu Wegh echte MVG-pijlen aangeschaft en werd hij in de loting gekoppeld aan Dennis Velthuijzen (bekend van de snoeiharde backhand en pijlen…). Hier begon een spoor van vernieling…

In totaal waren er 18 deelnemers in 9 koppels en in een grote meerkamp werd er gestreden in de partijen 501. Elke rake dubbelfinish leverde een punt op. Elk koppel heeft wel één of meer punten weten te behalen, waarin veel van onze tafeltennissers lieten zien dat Taylor-achtige finishes (tussen de 50 en de 100) geen probleem waren deze avond. Vooral sloopkogels Matthieu en Dennis lieten geen dubbel heel van het bord en gingen ongeslagen naar de halve finales. Ook de winnaars van het ultimate en schafeltennis (Jesse Pelle en Martijn van der Heide) lieten weer hun klasse zien door eenvoudig de halve finale te bereiken. Deze halve finales werden aangevuld met de aan elkaar gekoppelde broers Ron en Mark Vollebregt alsook het evenementenduo Marco Koetsier en Remco Brandenburg. De laatstgenoemde koppels waren echter niet opgewassen tegen de twee sterkste gelegenheidskoppels en hebben in de troostfinale gespeeld om de 3e en 4e plaats, waarin ook Oscar van Blaaderen zijn kunsten nog heeft laten zien.

In de finale werd een best-of-five legs gespeeld en opnieuw mochten Jesse Pelle en Martijn van der Heiden proberen om de twee losgeslagen sloopkogels te stoppen. Met een 1-1 tussenstand waren de eerste scheurtjes zichtbaar en zou de spanning gaan opspelen. Ook dit bleek niet het geval en Matthieu bleef verwoestende pijlen in het bord gooien en achteloos slingerde Dennis de laatste dubbels in het bord.

1e plaats: Matthieu Wegh / Dennis Velthuijzen

2e plaats: Jesse Pelle / Martijn van der Heiden

3e plaats: Marco Koetsier (Oscar van Blaaderen) / Remco Brandenburg

4e plaats: Ron Vollebregt / Mark Vollebregt

 

tekst: Remco Brandenburg

close

Taverzo nieuwsbrief

2 Reacties

  • Marco / 17 augustus 2017 om 21:35

    MACHO MACHOOO MANNNN

    Beantwoorden
  • Matthieu Wegh / 17 augustus 2017 om 22:05

    Leuk plaatje ?

    Beantwoorden

Laat een reactie achter