Ronald Vijverberg wint tweede Taverzo Zomerevent

23 Man en vrouw waren er aanwezig op een snikhete avond om bij Taverzo een schuurpapierbattoernooi te spelen. Het was het 2e zomerevent bij de Zoetermeerse club in deze vakantie.

Organisator Matthieu Wegh kreeg bij de organisatie hulp van Kelvin Heemstra. Beiden waren blij met de mooie opkomst. Een aantal deelnemers had een flinke reis gemaakt om bij dit schuurpapierbattoernooi aanwezig te zijn. Zo waren er spelers uit Hoorn (Rob Schram, Albert Verhoef en Armando S.), Ermelo (Jos Wynands) en Amersfoort (Ted van der Meer). De deelnemers startten in twee achtkampen en één zevenkamp. Hierin werd tegen iedere tegenstander één game gespeeld tot de 15, zonder twee punten verschil en met een double point. Een double point is een soort joker die je voorafgaand aan een rally kunt inzetten en waarmee je twee punten krijgt als je de rally wint.

In de meerkampen kon een ieder minimaal zes wedstrijdjes spelen met de lichtblauwe schuurpapierbats. In de kwartfinales won Ronald Vijverberg van Ron Vollebregt, Matthieu Wegh van Arthur Dukker, Albert Verhoef van Rob Schram en Kelvin Heemstra van Jos Wynands. Ronald won in de halve finale van Matthieu en in de finale van de verrassend goed spelende Albert Verhoef, die Kelvin in de andere halve finale had verslagen. Matthieu zette namens de WUTTO (de organisatie die het spelen met standaardbats propageert 🙂 ) bij winnaar Ronald de WUTTO cap op. Kelvin nam de verdere prijsuitreiking voor zijn rekening omdat hij de strijd om de derde plaats van Matthieu had verloren ?

De poulebriefjes met de uitslagen kun je hieronder vinden op TT Nieuws:

Schuurpapier toernooi bij Taverzo, Ronald Vijverberg pakt WUTTO cap

Na het volgende event zal een tussenstand opgemaakt worden voor de zomerevents. Kelvin Heemstra heeft al goede zaken gedaan door in beide events bij de beste vier te eindigen.

Tekstbijdrage: Matthieu Wegh

Foto: Dick Hoogendam

 

close

Taverzo nieuwsbrief

4 Reacties

 • Nico Tangerman / 25 juli 2018 om 18:50

  Da’s toch geen Wutto cap hè?

  Beantwoorden
  • Matthieu Wegh / 25 juli 2018 om 20:14

   Toch wel, Nico 😉

   Beantwoorden
 • Elten Roos / 25 juli 2018 om 20:12

  vat geen cowboy!

  Beantwoorden
  • Matthieu Wegh / 25 juli 2018 om 20:15

   Avantiboy 😉

   Beantwoorden

Laat een reactie achter