Roald van der Meijden nieuwe clubkampioen jeugd 2023

Op zaterdag 10 juni organiseerde Taverzo de jaarlijkse clubkampioenschappen voor de jeugd. In vier categorieën werd er gestreden om de bekers en de kinderen hebben ook nog een knock-out toernooi gespeeld met punten voor- of tegen op basis van hun rating.

In de ochtend werden de poultjes uitgespeeld. Bij de jongste jeugd in de D & C klasse was dit ook direct de eindstand en bij de oudere jeugd in de B-klasse volgde er nog een driekamp. De A-spelers hadden ook nog een kwart-, halve- en finale te spelen.

Met al dat sporten moest er natuurlijk ook voldoende gegeten en gedronken worden, iedereen kon dan ook lekker een hapje mee lunchen! De broodjes knak zijn er goed in gegaan..

Na de lunch organiseerden we een knock-out toernooi waarbij je een game tot de 21 speelt en op basis van loting tegen elkaar uitkomt. Afhankelijk van je rating kon je dan 4, 8, of soms wel 17 punten voor- of achter krijgen. Dit zorgde voor leuke wedstrijdjes waarbij uiteindelijk Dusan in de finale won van Mike.

Na het knock-out toernooi zijn de vervolgwedstrijden van de poule gespeeld. Het waren mooie wedstrijden met rally’s over en weer en soms ook een verrassende uitslag. Uiteindelijk kwamen Thijmen en Roald tegenover elkaar te staan in de finale. Alhoewel Thijmen best wat tegenstand bood maakte Roald zijn favorietenrol waar: de clubkampioen Jeugd van 2023!

Dank aan de vrijwilligers voor het verzorgen van de bar, de lunch en natuurlijk ook de organisatie van de clubkampioenschappen. Dank Matte voor het maken van de foto’s!

 

Uitslag Clubkampioenschappen Jeugd 2023

A-klasse

1Roald van der Meijden

2e Thijmen Bos

B-klasse

1e Dusan Bardak

2e Mike Vos

C-klasse

1e Chenghou Chi

2e Jayant Bisoendial


D-klasse

1e Joshua van Nieuwkoop

 

Tekst: Sven Groot en Jeroen Barendse

Foto’s: Matte

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter