Rinus onttroond door Jasper!

Afgelopen dinsdag is, nog steeds met nazomerse temperaturen maar ietsje minder extreem, het laatste zomerevent van 2022 gespeeld. In de traditie van alle voorgaande zomerevents zijn we geëindigd met een handicaptoernooi. Dat staat garant staat voor spannende wedstrijden en is voor velen een goede training in de aanloop naar de competitie. Met de lootjes, pan en het Zwitserse systeem zijn vijf ronden gespeeld met een duidelijke top drie: brons voor Jasper, zilver voor Rinus en goud voor Elodie!

Ook de strijJasperd om de wisselbeker was al vanaf de eerste avond tot het laatste moment een gevecht tussen Jasper en Elodie. Jasper won er acht punten bij en eindigde op een totaal van 34 punten. Elodie kreeg er door de winst op de laatste avond weliswaar tien punten bij maar kwam daarmee op een totaal van 33 punten. Net niet genoeg voor de totale overwinning.

Hierdoor is Jasper de trotse winnaar van de grote wisselbeker die daarmee voor het eerst in de geschiedenis niet naar een Taverzospeler gaat. Jasper gefeliciteerd!

 

 

 

 

 

tekst en foto’s: Remco Brandenburg

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter