Raymond bedankt, welkom Ali Jazbi

Zoals jullie ongetwijfeld hebben gemerkt, was er de laatste tijd sprake van een beperkte voorraad in de kantine. De oorzaak zat hem in het feit dat Raymond van der Leij, na enkele jaren dit voor de club te hebben gedaan, aan het bestuur had aangegeven te willen stoppen met deze taak als vrijwilliger. Het was daarom even zoeken naar een opvolger.

Met nog wat hulp van Raymond en enkele leden is er gedurende een periode slechts op ad-hoc basis ingekocht. Zo zie je maar weer hoe waardevol elke vrijwilligersschakel is binnen de club. We willen Raymond dan ook hartelijk danken voor het feit dat hij dit jaren heeft gedaan voor Taverzo, ook nadat hij zelf was gestopt als lid. 

Fijn om te melden, is dat Ali Jazbi deze taak sinds begin mei heeft opgepakt en van Raymond afgelopen week alles kreeg overgedragen. Ali Jazbi is sinds 2021 lid bij Taverzo en regelmatig op de club te vinden. Welkom bij de club vrijwilligers Ali. 

Deze zomer is het weer tijd voor een grondige schoonmaak, nu Ali de bestellingen gaat doen, willen we de keuken en het opslaghok beneden eens volledig leegruimen en schoonmaken zodat we het nieuwe seizoen met voorraad en schone lei kunnen beginnen. Wie o wie vind het leuk om de club te helpen en te zorgen voor een schone bar, keuken en opslagruimte. Meld je aan bij Wianka of Bart.

Daarnaast zijn er enkele meldingen binnen gekomen over de algemene schoonmaak van de ruimtes. Dit zal door het bestuur worden opgepakt en besproken worden met de huidige contractant.

N.B. Helaas vergeten sommige gebruikers van onze zaal wel eens om op te ruimen en ook de tafeltennistafels worden vettig en vies door het reguliere gebruik. Gelukkig zien we enkele fanatieke leden dit vuil opruimen en de tafels met een vochtige doek (alleen water is voldoende) weer afnemen. Hoe meer mensen dit doen, hoe schoner we het met zijn allen houden.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter