Planning komende periode

In dit bericht lees je wanneer de laatste jeugdtrainingen zijn, wanneer de laddercompetitie start, wanneer Taverzo open is in de zomer en wanneer de jeugdtrainingen weer starten na de zomer.

Voorjaar 2019 – afsluiten van het seizoen

De laatste trainingsweek was deze week, 24 t/m 30 juni. In de drie weken daaropvolgend is Taverzo voor de jeugdspelers op 3, 10 en 17 juli van 17.30 – 19.30 uur geopend. Je kunt vrijspelen en deelnemen aan een laddercompetitie op mega-tafeltennistafels en/of op Ipong (mini-tafeltennistafels). Als je wilt deelnemen aan de laddercompetitie zorg dan dat je er tussen 17.30 – 17.40 uur bent, want dan worden er poules gemaakt en start de competitie/het toernooi. Vooraf aanmelden is niet nodig, alle leeftijden en niveaus zijn welkom!

Zomerperiode – 3 dagen per week geopend

Op 22 juli gaat het zomerrooster in. Taverzo is de hele zomervakantie op maandag-, dinsdag- en woensdagavond open vanaf 20.00 uur. Maandag en woensdag kun je vrijspelen en iedere dinsdagavond wordt er een zomerevent <http://www.taverzo.nl/zomerevents-bij-taverzo/>  georganiseerd. Op de dinsdagavonden kan er vanwege de zomerevents soms niet of slechts beperkt worden vrijgespeeld. Lees hiervoor ook t.z.t. de berichten over de afzonderlijke zomerevents.  

Najaar 2019 – start nieuwe seizoen

De nieuwe trainingsindelingen voor de jeugd worden halverwege juli via de e-mail gecommuniceerd. De basisscholen starten weer op 2 september, diezelfde week zal Taverzo ook de jeugdtrainingen weer hervatten. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de Taverzo-trainers proberen we in augustus al enkele extra jeugdtrainingen te plannen voor diegene die dat willen. Zodra hier meer bekend over is ontvang je hierover bericht per e-mail.  

Als er nog vragen zijn over de jeugdtrainingen neem dan contact op met Sven Groot. Bestuur, trainers en vrijwilligers wensen iedereen alvast een fijne vakantie toe!

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter